Toamna este un anotimp destul de capricios, dacă îl privești din punct de vedere al temperaturilor. Azi este cald, mâine e posibil să te trezești la 8-9 grade. În aceste condiții, trebuie să îți revizuiești garderoba și să faci loc în șifonier hainelor groase și ghetelor îmblănite.

În acest an, la modă sunt celebrele botine de toamnă, care vin în culori și modele variate, pe care le poți alege, bineînțeles, în funcție de preferințele tale.

Iată care sunt cele mai potrivite botine de toamnă:

  1. Botinele cu vârf ascuțit și toc

Acestea oferă o notă de eleganță oricărui tip de outfit, fiind un model care alungește piciorul și îi creează o formă extrem de sofisticată. Deși pentru multe femei pot părea incomode, botinele cu vârf ascuțit și toc înalt sunt perfecte pentru o ieșire în oraș seara, pentru o cină romantică sau chiar și pentru o seară de club. Accesorizează-le cu o pereche de pantaloni din piele și o cămașă elegantă și vei arăta splendid!

2. Botinele tip bocanc

Extrem de practice, botinele de tip bocanc sunt ideale pentru mersul de zi de zi la birou (în cazul în care nu ai un dress code impus) sau pentru drumeții lungi la munte. Bocancii sunt confecționați, în general, dintr-un material extrem de rezistent, iar la interior sunt îmblăniți, fiind potriviți pentru temperaturi scăzute. Talpa groasă este anti-derapantă, așa că, dacă bruma îngheață, nu trebuie să îți faci probleme, deoarece nu există riscul să aluneci pe stradă. De asemenea, dacă ești o persoană mai non-conformistă, poți alege bocanci în diverse culori, cu aplicații tip ținte, șnururi colorate sau fundițe – vei face senzație!

3.Botinele de piele, cu toc gros și scurt

Dacă nu agreezi ideea de a merge pe tocuri înalte, dar vrei, în același timp, să fii elegantă, optează pentru botinele cu tocul gros și scurt, de maxim 5 cm. Sunt ideale pentru orice ținută și te vei simți și confortabil purtându-le. În ceea ce privește materialul din care sunt realizate, pielea naturală este cea mai potrivită, deoarece conferă rezistență încălțămintei în orice fel de condiții, iar botinele vor putea fi purtate câțiva ani de zile fără a exista riscul de deteriorare.

4.Botine tip sneakers, cu talpă înaltă

La modă, în ultima vreme, sunt botinele cu talpă extrem de înaltă, potrivite pentru toate persoanele scunde sau pentru cele care vor să iasă în evidență. Inspirate după creațiile marilor designeri, ele pot completa atât un outfit elegant, cât și unul casual sau chiar sport. În funcție de stilul tău, îți poți crea niște look-uri perfecte!

În concluzie, toamna asta fii în pas cu noile tendințe în ceea ce privește botinele de toamnă și pregătește-te pentru vremea rece, care urmează să pună stăpânire pe temperaturi. Nu trebuie să îți lipsească din garderobă ghetele de toamnă, ideale pentru acest tip de vreme. Ele îți vor asigura un confort sporit, căldură la picioare și, pe lângă aceste avantaje, vei fi și la modă.

NapocaNews, Photo: Shutterstock.com