Ieri s-a desfășurat concertul aniversar care a marcat un secol de la înființarea primei universități românești la Cluj, eveniment găzduit de Auditorium Maximum, de la ora 18.00.

”A fost un concert demn de o seara de gală. Muzica interpretată de Young Famous Orchestra, condusă de dirijorul Vlad Agachi, a oferit publicului o reprezentație de excepție, iar acesta, încântat, a aplaudat îndelung la final. A fost o îmbinare perfectă între măiestria dirijorului, virtuozitatea pianistului Paul-Andre Bempechat și talentul tinerilor faimosi. Le mulțumim și le dorim să aibă parte de cât mai multe succese.
De asemenea, le mulțumim tuturor colegilor care au venit la concert pentru a fi împreună la ceas de sărbătoare, prorectori, decani, cadre didactice, cercetători, studenți și, nu în ultimul rând, invitaților de la alte universități, din Cluj-Napoca, din țară și din străinătate, academicieni, oameni ai Bisericii, diplomați, care ne-au onorat prin aleasa lor prezență” a declarat rectorul Acad. I.A. Pop.

NapocaNews