În anul 2019 Samsung Electronics s-a întrecut pe sine prin lansarea unuia după altul a unei serii generoase de telefoane mobile cu multe terminale ce pot fi achiziționate și în țara noastră. Anul acesta, pentru a concura cu Xiaomi și Huawei în segmentul de piață al consumatorilor care își doresc telefoane performante, dar dispun de un buget limitat, compania coreeană s-a concentrat pe gama A dezvoltând o serie de aparate convenabile ca preț, dar cu performanțe bune din punct de vedere tehnologic.

Samsung A40, Samsung A50 și bineînțeles, Samsung A70 sunt trei din cele mai apreciate telefoane ale acestei game și cu toate că fiecare dintre ele iese în evidență printr-un design elegant, oricăruia îi poți îmbunătăți aspectul optând pentru un set de huse personalizate care îl vor face să se remarce așa cum îți dorești. Dar dintre toate aceste telefoane, cel care nouă ne-a atras atenția într-un mod special este Samsung Galaxy A70 pe care l-am ales și ca subiect principal al acestui articol.

Prin ce se remarcă Samsung Galaxy A70 față de alte telefoane din gama sa?

Dintre toate telefoanele seriei A de la Samsung de anul acesta, Samsung Galaxy A70 iese în evidență prin cel mai mare ecran. Display-ul Infinity U al acestui telefon este un mare plus pentru iubitorii de jocuri sau fotografie, acolo unde fiecare pixel suplimentar contează deoarece oferă o imagine mai bună și mai clară. Tot legat de ecran, demn de menționat este și faptul că acest telefon, cu toate că este destul de voluminos, nu te deranjează chiar și după mai multe ore de utilizare fiind posibil să-l folosești cu o singură mână fără pic de efort.

Rămânem tot la capitolul fotografie și vorbim în continuare de camera telefonului Samsung Galaxy A70. Datorită rezoluției sale mari, de 32 MP, calitatea fotografiilor este una excepțională, iar condițiile de lumină influențează prea puțin claritatea scenelor imortalizate, naturalețea fiind caracteristica principală prin care se remarcă pozele făcute cu acest telefon.

Din punct de vedere al prețului, Samsung Galaxy A70 poate fi privit ca încă unul din acele telefoane cu care gigantul corean dorește să umple golurile dintre terminalele sale high end și entry level, cu un aparat ce se încadrează elegant în clasa de mijloc indiferent de cât de pretențios ești ca utilizator amator de tehnologie.

Samsung Galaxy A70 este un telefon cu performanțe absolut remarcabile pentru prețul său și laudele de care se bucură sunt mai mult decât binemeritate. De aceea, chiar și în piața de anul acesta, suprasaturată cu telefoanele și alte dispozitive de comunicare de toate felurile, Samsung Galaxy A70 reușește să iasă în evidență.

Principalii competitori ai telefonului Samsung Galaxy A70

Când iei în calcul un terminal în vederea achiziției, este imposibil să nu-l compari cu dispozitive asemănătoare mai ales atunci când nu costă doar câteva sute de lei. Din punct de vedere al prețului, Samsung Galaxy A70 este comparabil cu Mate 20 Lite și P30 Lite de la Huawei. De asemenea, cu toate că este o idee mai costisitor, și Pixel 3A de la Google face competiție terminalului Samsung identificându-se pe piață cu cea mai bună cameră pentru clasa sa de preț.

În schimb, față de terminale ale aceleiași companii, Samsung Galaxy A70 este mai puțin de jumătate din prețul unui Samsung Galaxy S10 deși ca funcții este mai mult decât bunicel. Astfel, cu banii pentru un Samsung Galaxy S10 poți să cumperi două telefoane Samsung Galaxy A70 și să-ți mai rămână chiar și pentru accesorii.

În plus, datorită fuziunii de metal și sticlă a materialelor din care este fabricat, Samsung Galaxy A70 are look-ul unui telefon elegant, fiind caracterizat și de curbe fine și un corp subțire și atrăgător. Culorile din care ai de ales la achiziția unui Samsung Galaxy A70 sunt negru, alb, coral și albastru, dar felul cum sunt realizate le face să iasă în evidență prin umbre de diferite nuanțe.

Cât despre specificațiile tehnice, cele mai importante lucruri de reținut sunt superba gamă de culori a display-ului, greu de găsit la un telefon de acest preț, dar și camera performantă cu care fotografia și implicit rețelele sociale devin o plăcere chiar dacă nu ești încă gata să investești într-un dispozitiv scump.

NapocaNews