Pe lângă alte „merite” ale securistului Petrov (10 ani președinte…) a fost acela că a făcut din Tismăneanu – o emanație stalinistă după origini, crescut și educat în cuibul aristocrației roșii din Primăverii -, președinte al Comisiei Prezidențiale pentru Analiza Dictaturii Comuniste din Ro

Un individ care a fost crescut în dispreț profund pentru acest popor, a devenit o instanță în judecarea istoriei recente.

Astăzi, pedigreeul bolșevic îi dă energia să apere doi indivizi de aceeași teapă, Demetriade și Hodor, ambii „cercetători” plantați în CNSAS.

Turpidul Hodor, cunoscut și prin încercarea infectă de a-l transforma pe prof. I. A. Pop, aflat în plină campanie pentru președinția Academiei Române, în agent al Securității (dar am aflat cu acea ocazie, pe principiul „unde dai și unde crapă”, că de fapt răsfățatul „elitelor”, eseistul cu pretenții de istoric Lucian Boia, a fost un turnător activ al organelor represive comuniste) a afirmat că în reeducarea demonică din Pitești, studenții încarcerați erau doar „niște căcați cu ochi care se torturau între ei pentru un blid în plus”.

Celălalt implantat la CNSAS, Mihai Demetriade, nu face decât să propage tezele Securității, spunând că experimentul de reeducare prin tortură „nu a avut origine sovietică, ci legionară” și că „victimele erau complice”.

Faptul că, la 30 de ani de la căderea regimurilor comuniste, se încearcă o restaurare a „valorilor” tiraniei prin care am trecut, arată faptul că moștenirea este păstrată caldă ca să poată fi refolosită. Iar Statul Subteran, cel care impune politica colonială și ideologia globalistă în România, are implantate cozi de hodor în toate instituțiile care ar trebui să pună lumină asupra deceniilor de totalitarism. Ei sunt înșurubați acolo ca să sporească starea de confuzie și să distrugă orice urmă de stimă de sine a acestui neam.

Revenind, îi mulțumim pentru aceasta scursurii securiste Băsescu, flatulență politică care a infestat, pentru cine știe câți ani, un popor manipulat și de emanații intelectuale precum cele deja amintite.

În imagine, criminalul Boris Grünberg alias Alexandru Nicolschi, artizanul Experimentului Pitești, expune cinic teza Securității. Pe care o auzim astăzi reiterată de negaționiștii Demetriade & Hodor, acoperiți de expertul în „anticomunism” Volodea Tismăneanu.

Iulian Capsali