Atunci cand esti gamer, pentru a te putea bucura cu adevarat de o astfel de activitate trebuie sa iti cumperi accesorii care sa iti vina in ajutor. Ele trebuie alese cu grija, astfel incat sa-ti imbunatateasca experienta si sa te faca sa ajungi la performantele dorite.

In continuare, vrem sa-ti vorbim putin despre cele mai importante articole pe care le-ai putea achizitiona daca ai o astfel de pasiune. Prin urmare, vei avea nevoie de:

  1. Un mouse sensibil

Acest produs nu trebuie sa lipseasca de pe biroul unui gamer. El te va ajuta sa dai rapid comenzi si trebuie ales cu grija astfel incat sa aiba o forma cat mai confortabila, pentru a fi utilizat fara dureri de incheieturi un timp indelungat.

Mouse-urile de gaming sunt deosebite prin faptul ca au o multime de butoane, care pot fi setate astfel incat in momentul in care sunt apasate, sa execute anumite comenzi utile in tot felul de jocuri, si se conecteaza prin fir, pentru a nu fi probleme cu semnalul.
Totodata, pentru un device special gandit pentru gaming, urmareste cu atentie si numarul de DPI (dots per inchi), care-ti ofera detalii cu privire la sensibilitatea mouse-ului. E nevoie de o valoare de cel putin 2000 DPI pentru miscari cat mai ample.

  1. Tastatura multimedia

De la primul contact se poate vedea daca un astfel de accesoriu e sau nu pentru gaming, deoarece e caracterizat mai ales prin prezenta luminilor la taste si forma ergonomica.

Tastaturile sunt construite in asa fel incat sa ofere suport pentru incheieturi, pentru a nu te plange de dureri daca te joci prea mult. In plus, ele au o multime de butoane ce pot fi programate, astfel incat sa ai la indemana toate comenzile.
Produsele acestea trebuie sa se conecteze prin cablu, nu wireless, deoarece orice gamer vrea semnal bun si nu e incantat de blocajele care pot sa apara.

  1. Casti cu sunet surround

In privinta castilor, ele sunt importante pentru o experienta placuta in totalitate, deoarece sunetele emise in timpul jocului trebuie sa se auda bine si placut, cat mai aproape de realitate.

Apoi, e important ca astfel de device-uri sa fie dotate si cu microfon, pentru a putea avea conversatii in timpul jocurilor si nu numai, cu persoane care au aceleasi pasiune ca si tine.

De regula, castile de gaming acopera in totalitate urechea, pentru a izola foarte bine din punct de vedere fonic si se conecteaza prin fir, pentru un semnal bun si o autonomie extinsa.

  1. Volan

Acest accesoriu e unul care intra in atentia persoanelor care obisnuiesc sa se relaxeze la jocurile cu masini. El va oferi o experienta mult mai placuta si reala decat daca ai folosi mouse-ul sau tastatura si te va ajuta sa ai si o pozitie confortabila in timp ce stai in scaunul de birou.

Daca nu ai avut pana acum un astfel de gadget si intentionezi sa iti cumperi, mai multe detalii legate de modul in care poti face asta gasesti pe http://macrotehnicus.ro/.

Oricare dintre articolele mentionate mai sus poate fi achizitionat din magazinele online, unde preturile sunt foarte bune si gama de produse extrem de variata.

NapocaNews