Firma care a organizat spectacolul „Kings on Ice” de la Cluj-Napoca a fost amendata cu 50.000 de lei de Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Cluj. Aceeasi firma e obligata sa restituie pretul biletelor pentru cei care nu au participat la eveniment.

Potrivit unui comunicat transmis marti de Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Cluj, oamenii au fost t in frig, nefiindu-le permis accesul de la ora 18.00, cum era in program.

„In urma cercetarii a 30 de reclamatii depuse impotriva organizatorului Kings on Ice, s-au descoperit mai multe deficiente. Prin neasigurarea suprafetei de gheata, conform standardelor, evenimentul a fost reprogramat pentru a doua zi, data la care suprafata ghetii prezenta neconformitati, consumatorii au fost tinuti in conditii improprii, in frig, nefiindu-le permis accesul cum era in program, nu a existat comunicare referitoare la reprogramarea spectacolului si nici privind recuperarea sumelor platite, spectacolul trebuia sa tina 120 de minute si a fost comprimat la 70 de minute. Organizatorul a fost sanctionat contraventional cu amenda de 50.000 de lei”, se arata in comunicatul CJPC Cluj.