Mama și bunicul Luizei Melencu au avut parte de un moment emoționant la Cluj-Napoca, în cadrul unui concert caritabil organizat de teologul Valentin Guia, titrează DC News.

”Un colind, o rugăciune… și o fărâmă de dragoste pentru toți românii” este numele spectacolului caritabil, care a avut loc vineri seară la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca. Scopul evenimentului a fost ajutorarea familiei Melencu, fie printr-o donație, fie printr-o îmbrățișare, un gând bun și o strângere de mână pentru mama și bunicul Luizei.

Pe scenă au urcat renumiți artiști, care au interpretat din repertoriul lor, dar și colinde și cântece patriotice. Îi amintim pe Gheorghe Turda, Adriana Irimieș, Ionuț Langa, Anghelina Timiș-Lung, Violeta Deminescu-Jurca, Cristina Beldean-Moșuțan, Remus Rostaș, Alex Florin Vaida, dar și minunații copii de la Ansamblul de cântece și dansuri populare ”Muguri de folclor”, coordonat de profesorul Săndel Filip. Spectacolul a fost prezentat de Anamaria German, cu participarea teologului Valentin Guia.

”În momentul când mă întorceam de la București, mă opreau oamenii și îmi spuneau să le transmit (n.r familiei Melencu) tot suportul și susținerea lor. Văzând atât de multă dragoste și la Cluj pentru această familie greu încercată, am zis să fac un efort prin organizarea acestui eveniment caritabil împreună cu prieteni, artiști și oameni minunați, care m-au ajutat. De asemenea, astăzi am fost și la Mănăstirea Nicula cu familia Melencu. I-am dus la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului. Aceasta a fost cea mai mare dorință.” a spus teologul Valentin Guia, pentru DC News.

NapocaNews