Proiectul privind Baza sportivă “La Terenuri” din cartierul clujean Mănăștur se va afla în 10 decembrie pe masa Consiliului Local.

Investiția are ca obiect crearea unei baze sportive și de agrement pe o suprafață de peste 4,2 hectare şi va cuprinde terenuri pentru sporturi în aer liber, amenajate cu suprafețe sintetice adaptate și prevăzute cu nocturnă.

Vor mai exista terenuri de beach volley cu nisip, o pistă de alergare, o zonă cu aparate și echipamente parkour, un skatepark și zone de fitness.

Tot în cadrul bazei sportive vor fi realizate zone de recreere, dar și un amfiteatru în aer liber, în care va exista posibilitatea amenajării unui patinoar, pe timp de iarnă.

Alături de toate acestea, noua investiție va cuprinde parcări auto, parcări pentru biciclete, stație de bike sharing și stații pentru încărcarea bicicletelor electrice.

Valoarea totală a proiectului se va ridica la aproape 43 de milioane de lei. Finanțarea va fi făcută din fonduri de la bugetul local și din alte surse constituite potrivit legii. Durata de realizare va fi de 16 luni.