Luni, 20 ianuarie 2020, o delegaţie  a A.U.R. Alba, formată din 5 membri (Diana Maria Haţegan, coordonatoarea AUR Filiala Alba, Răzvan Magda, Mădălin Beleiu,Crişan Cristian,candidat la Primăria Teiuş şi Marius Adrian Haţegan,candidat la Primăria Alba Iulia ), a fost prezentă, la Cluj- Napoca , la  Lansarea A.U.R Filiala Cluj, la invitaţia coordonatoarei Filialei  Judeţene AUR Cluj ,Nicoleta Smaranda Lup. Prezent la lansare, George Simion a menţionat importanţa participării AUR la alegerile locale şi generale din 2020 cu liste complete de candidaţi atât în Ţară cât şi în Diaspora.

În acest sens, în 18 Ianuarie s-a lansat Filiala A.U.R Constanţa , în 19 Ianuarie Filiala A.U.R. Spania, în 20 Ianuarie Filiala A.U.R. Cluj, urmând în 21 Ianuarie Filiala Maramureş şi în 23 Ianuarie Filiala Vrancea.

În 24 ianuarie, de ziua Principatelor Române, la Iaşiva avea loc primul Congres A.U.R în vederea alegerii conducerii centrale a partidului.

„Mulțumim celor care s-au alăturat proiectului A.U:R. la Cluj. E timpul să revenim la românism și într-un județ atacat de forțe străine de națiunea noastră” a declarat un lider al partidului.

NapocaNews