City managerul municipiului Cluj-Napoca, Gheorghe Șurubaru, a afirmat că unul dintre proiecte este realizat în parteneriat cu Consiliul Județean Cluj.

”Avem în discuție două proiecte de tip park and ride, unul dintre ele fiind în parteneriat cu Consiliul Județean Cluj, lângă Aeroport. Aici vor fi aproximativ 1.000 de locuri de parcare ”, a declarat city managerul orașului, Gheorghe Șurubaru, în cadrul unei emisiuni la radio.

Cel de-al doilea proiect vizează cealaltă extremitate a orașului, iar municipalitatea poartă deja discuții cu USAMV pentru a putea obține terenul necesar înființării parkingului.

”Al doilea este la nivelul de discuții cu USAMV, de pe Calea Florești, din fața acelui supermarket. Dacă discuțiile se vor finalizat pozitiv, vom face acolo un parking modular, cu aproximativ 300 de locuri de parcare, care va funcționa de tipul Park and Ride”, a mai spus Șurubaru.

În afară de aceste două proiecte, Primăria a anunțat recent și faptul că în 2020 urmează să fie finalizate patru parkinguri în oraș (Hașdeu, Mogoșoaia, Pirmăverii 8 și Primăverii 20).

NapocaNews