Jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită duminică seara, 12 ianuarie decedată în casa sa din Otopeni, au precizat surse din poliție, informația a fost confirmată pentru AGERPRES, de managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu.

A fost găsită decedată în locuinţă. Apelul s-a făcut la ora 21,39 de către Poliţie, într-o acţiune de cooperare cu noi. Poliţia ne solicita pentru o doamnă, în jur de 50 de ani, găsită decedată în locuinţă, să confirmăm decesul. Decesul se pare că s-a produs în urmă cu mai multe zile, a precizat Alis Grasu.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a precizat că, în cursul serii de duminică, a fost sesizat de o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

În urma sesizării, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţa. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală, informează IPJ Ilfov.

Cristina Țopescu s-a născut la Oradea, în 1960, avea 59 de ani. Era fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu. A intrat în lumea televiziunii între anii 1970-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit Facultatea de Limbi Străine din București. De la finalul anului trecut, Cristina Țopescu devenise consilier al ministrului Sănătății.

NapocaNews