Cunoașterea și dominarea tuturor piețelor din cadrul unei case de pariuri este esențială pentru a plasa pariuri sportive de succes. Dar … pe ce piețe apar pariuri sigure?

Când apare un eveniment sportiv, primul lucru care se poate observa este o listă uriașă de posibilități de pariere. Aceste posibilități sunt grupate în ceea ce numim piețe. De exemplu, tot ceea ce corespunde unui număr mai mare sau mai mic de goluri X poartă numele de piață de goluri.

Există o piață pentru rezultatul final, șansă dublă, handicapuri … varietatea este imensă. Știind unde apar pariurile sigure sau sure bet-urile veți putea să vă optimizați operațiunea la maxim.

Fiecare piață este o oportunitate

Adevărul este că, teoretic, un pariu sigur sau un sure bet poate apărea pe orice tip de piață. Ori de câte ori există o nepotrivire între două case de pariuri și ambele oferă acea piață, oportunitatea va apărea într-un eveniment sau altul.

Cu toate acestea, există anumite piețe în cadrul caselor de pariuri, care sunt mai recomandate decât altele. Pentru lichiditate, volatilitate și mai ales pentru risc. De exemplu, pe o piață precum „coșul următor” din baschet vor apărea multe pariuri sigure, dar nu este recomandat să folosiți un astfel de pariu, deoarece este extrem de volatil. Asta înseamnă că, în intervalul plasării unui pariu în contrapartidă, la o altă casă de pariuri există o mare probabilitate ca piața să se schimbe și să fiți complet expuși.
Acesta este motivul pentru care vă vom recomanda cele mai bune piețe în ceea ce privește stabilitatea, pentru a vă concentra operațiunile asupra lor. De asemenea, vă recomandăm să citiți zilnic biletul zilei tipseri, pentru a descoperi cele mai bune ponturi la pariuri.

Rezultat final și dublă oportunitate

Una dintre principalele piețe, fără îndoială. Clasicul 1-X-2 sau 1-2. În cazul sporturilor cu trei rezultate posibile, un rezultat este acoperit cu șansa dublă opusă. De exemplu, la o casă de pariuri puteți paria pe faptul că câștigă echipa gazdă și contrapartida ar fi „remiză sau pe câștigarea meciului de către oaspeți”.

În cazul altor sporturi, cum ar fi tenisul, este suficient să plasați un pariu în contrapartidă, pur și simplu pariind pe jucătorul opus pariului inițial.
Această piață este una dintre cele mai stabile și, prin urmare, foarte recomandată. Desigur, fiți atenți la minutele finale ale meciului, deoarece multe case de pariuri închid piața cu una sau două minute înainte de încheierea acestuia. Acest lucru vă poate determina să plasați un pariu și să nu aveți timp să plasați unul în contrapartidă.

Over/ Under

Acesta este celălalt tip de pariu, aplicabil practic tuturor sporturilor. În fotbal, cel mai folosit este over / under pe goluri și cornere, dar în alte sporturi este posibil să pariați pe meciuri sau seturi (tenis) și over / under puncte (baschet), printre altele.
În funcție de natura sportului, volatilitatea acestei piețe va varia. Un over de puncte în baschet diferă de un over de goluri în fotbal. Primul va oscila mult mai repede, deoarece este un sport cu punctaj mare, în timp ce al doilea va fi mai stabil.

Lucrul bun este că sunt de obicei piețe cu lichiditate mare și fără prea multe surprize. În plus, este probabil cel mai ușor de plasat, deoarece pariul în contrapartidă este foarte ușor de înțeles. Dacă pariați pe over 2,5 goluri, știți că la cealaltă casă de pariuri trebuie să pariați pe under 2,5 goluri etc.
Dar vă dăm un sfat pentru a economisi o mulțime de bani de-a lungul timpului, plasați întotdeauna un pariu over. Dacă în timpul plasării pariului în contrapartidă se vor marca goluri sau puncte, va fi foarte bine pentru voi. Dar dacă plasați mai întâi un pariu under, puteți avea probleme.

Handicapuri asiatice și europene

Deși la prima vedere pot părea unele dintre cele mai complexe pariuri de înțeles, adevărul este că, în același timp, acestea sunt piețele care pot oferi oportunități mai interesante. Tocmai pentru că nu mulți pariori îndrăznesc să le plaseze.

De asemenea, lucrul bun este că puteți amesteca pariuri cu handicap european cu pariuri cu handicap asiatic. De exemplu, un handicap asiatic european -1 ar putea fi utilizat într-un pariu sigur împreună cu un handicap asiatic +1,5. Prin urmare, datorită acestora oportunitățile sunt foarte variate.După cum vedeți, opțiunile sau alternativele nu vor lipsi. Prin urmare, aveți opțiunea de a vă specializa în anumite tipuri de piețe pentru a beneficia la maxim de ele în fiecare zi. O altă opțiune este să nu evitați niciun tip de piață, deși acest lucru necesită mai mult timp și practică pentru a le stăpâni pe toate. Succes!

NapocaNews