Astazi, tricoul ocupa pe buna dreptate un loc de frunte in garderoba barbatilor si este elementul principal in compozitia ansamblului. Modelul clasic a aparut in urma cu multi ani, iar de atunci moda barbatilor nu s-a descurcat fara tricouri. Barbatii prefera sa poarte tricourile cu blugi barbatesti, pentru ca poate crea o imagine frumoasa, convenabila si confortabila. Astfel de vestimentatii poti gasi in magazinul online Mahoni.ro. Blugii albastri se armonizeaza perfect cu tricourile in orice culoare. Modele de blugi barbatesti in stil buggy, cu talie joasa, sunt purtati cel mai bine cu tricouri lungi.

Cum sa porti un tricou la blugi?

Este important sa cunosti acest lucru pentru a crea o imagine armonioasa si atractiva. Partea de jos si partea de sus ar trebui sa se combine armonios. Astfel, modelele de blugi barbatesti drepti pot fi purtati cel mai bine cu tricouri clasice, iar blugii largi sunt recomandati sa fie combinati cu tricouri polo, care se potrivesc cel mai bine. Blugii eleganti si simpli „Stilul confort” si „Stilul usor” sunt potriviti pentru munca de birou, plimbarile de seara si pot fi combinati cu tricouri simple, in stil clasic. Blugii „Job style” sunt ideali pentru lucru, fiind combinati cu tricouri polo de aceeasi culoare.

Tricouri si blugi in stilul sportiv

Un tricou cu baza introdusa in blugi creaza o imagine frumoasa. Aceasta este o versiune sportiva, al carei element vedeta, ar trebui sa fie pantofii confortabili – mocasini, adidasi sau pantofi sport. Tricoul ar trebui sa fie introdus in blugi, daca doresti sa creezi imaginea unui barbat sportiv usor de abordat. Este mai bine sa completezi tricoul cu blugi sau pantaloni casual. Jeansii au capacitatea de a adauga armonie, dar pentru barbatii care au o statura inclinata sau sunt supraponderali, este mai bine sa poarte un tricou pe deasupra blugilor. Tricourile largi arata perfect daca sunt imbracate in blugi drepti, iar cele slim arata mai bine atunci cand purtate la blugi skinny. Blugii barbatesti skinny, adauga individualitate si luminozitate imaginii.

Cum sa combini nuantele de blugi cu tricouri

In ceea ce priveste nuantele potrivite, blugii si tricoul nu trebuie sa fie de aceeasi culoare. Combinatia dintre o pereche de blugi barbatesti inchisi la culoare si un tricou deschis la culoare sau invers, creaza o imagine mult mai atractiva. Un barbat in blugi si tricou arata elegant daca stilurile si nuantele elementelor ansamblului sunt selectate corect. Un tricou alb poate fi combinat cu blugi albastru deschis, albastri sau blugi skinny in culori inchise. Tonurile neutre creeaza un stil de birou si de afaceri. Un tricou gri si blugi albastru deschis, un tricou alb si blugi albastru inchis se combinate armonios. Tricoul negru este versatil si se potriveste tuturor nuantelor de blugi.

Atunci cand alegi un tricou, este mai bine sa te ghidezi dupa criterii precum gustul, preferintele modei, stilul personal si imaginea. Exista multe modele de tricouri din bumbac, sintetice si tricotaje. Toate se combina bine cu blugi, iar combinatia de tricouri de bumbac si blugi arata cel mai spectaculos.

NapocaNews