Începând din această săptămână, clienții Auchan din Iulius Mall Cluj-Napoca beneficiază de încă o oră de parcare gratuită în cadrul centrului comercial, pe lângă timpul standard de 60 minute oferit de către Iulius Mall.

Pentru a beneficia de acest discount, clienții Auchan trebuie să prezinte la biroul Serviciul Clienți al hipermarketului, situat la parterul centrului comercial Iulius Mall, un bon de cumpărături în valoare de mininum 50 lei emis în aceeași zi cu tichetul de parcare.

După epuizarea celor două ore gratuite, se va percepe tariful standard pentru staționare, respectiv 3 lei/oră în intervalul 07.00 – 23.00. Plata se poate face atât numerar, cât și cu ajutorul cardului bancar.

Parcarea Iulius Mall Cluj este acum gestionată printr-un sistem computerizat care permite accesul automatizat și securizat, semnalizarea locurilor disponibile (în zona demisol) și informarea cu privire la gradul de ocupare. Noua măsură va asigura fluidizarea circulației, va crește gradul de disponibilitate a locurilor de parcare și confortul clienților și va contribui la mobilitatea urbană.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, 2 supermarketuri Auchan și o rețea de 24 magazine de proximitate MyAuchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, aproximativ 10.000 de angajaţi, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele Auchan un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent. Pe www.auchan.ro Auchan prezinta clientilor peste 25.000 de produse și, în acelasi timp, operează website-urile dedicate activităţilor de gastronomie tip restaurant – lamasa.auchan.ro si de florărie – florarie.auchan.ro.

NapocaNews