Caz șocant în județul Cluj. Un bărbat în vârstă de 59 de ani este acuzat că și-a abuzat sexual câinele. El a fost dat pe mâna poliției chiar de sora sa, iar acum este cercetat pentru abuz împotriva animalelor. Cățelușa a ajuns la un ONG din București. Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Această cățelușă a trecut, în ultimele luni, printr-un adevărat chin. Are un an și cinci luni și a fost victima unui zoofil, titrează Dogi24.

Vasile Velea, bărbatul acuzat de zoofilie: „Ce treabă am eu cu un câine la vârsta mea? Ce urme? Câinii tot pe ea au fost. (Reporter: Sunt dovezi că ați abuzat-o, cum puteți spune că nu e așa?) Păi nu-i așa.”

După ce sora agresorului a făcut plângere, poliția a venit și a luat câinele.

Marius Chirca, președinte Asociația Kola Kariola: „Trauma încă se vede. În momentul în care o ating, în special pe spate se blochează; probabil bănuiește ce o așteaptă.”Uitați-va la ea, unde e ținută o cățelușă abuzată sexual, Poliția Română, toate televiziunile, uitați-vă unde au adus-o.

Cățelușa a ajuns într-un ecarisaj din Turda. Noi am aflat că aici s-ar desfășura o afacere cu animalele străzii. Totul, pe bani publici.

NapocaNews