Primăria Cluj-Napoca mai cumpără 2 apartamente de pe piața liberă, care vor avea destinația de locuințe sociale.

Astfel, pe masa consilierilor se vor afla în acest sens, la viitoarea ședință, două proiecte de hotărâre. Comisia de specialitate a Consiliului Local Cluj-Napoca a avut de ales dintre 7 oferte declarate eligibile, din totalul de 12 depuse la procedura lansată în luna octombrie 2019.

Pentru cele două locuințe, care sunt situate pe strada Stephenson numărul 13, apartamentele 1 și 2, au fost încheiate negocierile cu proprietarii privind prețul final de vânzare.

Apartamentul 1 are 52,10 metri pătrați, e compus din pivniță la subsol, două camere, un hol o bucătărie, o baie, o cămară de alimente, la parter și costa 81.300 de euro. Apartamentul 2, de la aceeași adresă, este situat la mansardă și are 54,90 metri pătrați, fiind compus din 2 camere, hol, bucătărie, baie și terasă de acces. Prețul care va fi plătit pentru acesta este de 80.700 de euro. Ambele apartamente sunt deținute de aceiași proprietari.

Primul apartament cumpărat de pe piața liberă ca locuință socială a fost achiziționat de primărie anul trecut pe strada Clăbucet numărul 5, apartament 25. Primăria a plătit pentru acest apartament cu 4 camere în suprafață de 80 de metri pătrați suma de 94.400 de euro.

NapocaNews