Vineri, 14 februarie, va fi inaugurat în centrul Clujului un nou spațiu cultural dotat cu o sală de spectacole.„Casa Artelor”, de pe Bulevardul Eroilor, nr.16, își va păstra denumirea, însă va reuni activitățile Companiei de teatru independent Magic Puppet, a echipei Maidan și a Fundaţiei „Carpatica”, proprietara locului.

Centrul va fi o platformă pentru studenții și absolvenții de la actorie, dar și un spațiu dedicat concertelor și activităților culturale.

Primul eveniment de la Casa Artelor are locvineri, 13 februarie, de la ora 20.00, când va concerta trupa Koszika & The HotShots. Sâmbătă, 15 februarie, de la ora 11.00, echipa Magic Puppet va oferi celor mici spectacole muzicale și teatru de păpuși, presărate cu momente de pictură pe față, ateliere de baloane de săpun și povești interactive.

Ziua de duminică, 16 februarie, este dedicată teatrului pentru tineri și adulți. De la ora 19.00, actrița Alina Mișoc va oferi un one-woman show, urmat de la ora 20.30 de un stand-up comedy cu Dragoș Pop.

NapocaNews