Reprezentanții unui hypermarket anunţă că au fost instituite măsuri suplimentare de igienă, dezinfecție și prevenție în magazine și în sedii, pentru a spori siguranța clienților și a angajaților.

„Astfel, cel puţin o dată pe oră, în magazine sunt dezinfectate toate suprafeţele des utilizate de clienţi şi colegi şi obiectele de uz comun, precum cărucioarele de cumpărături, coşurile de mână, mânere, clanţe, balustrade, cântarele de la Legume-Fructe, cleştii de la brutărie, casele Express, casele de marcat în exterior şi în interior, POS-urile, mobilierul de la case şi Biroul de Informaţii, butoanele de lift, scările rulante, mesele de la Grill şi altele. Toaletele din magazine şi toate spaţiile comune ale angajaţilor sunt dezinfectate în totalitate cel puţin o dată pe oră.”, se menţionează în comunicat.

Reprezentanţii Kaufland România susţin că în toate magazinele sunt amplasate staţii cu dezinfectant de mâini gratuit, atât în zonele pentru clienţi, cât şi la casele de marcat şi informează constant cu privire la aceste măsuri.

„Toţi angajaţii noştri cunosc regulile de igienă şi îi încurajăm să le respecte. De asemenea, pe această cale, rugăm clienţii să păstreze distanţa de siguranţă de 1 metru, să evite cât mai mult posibil folosirea bancnotelor şi să opteze pentru plata cu cardul sau cu telefonul. În magazine şi sediul central au fost alocate echipe responsabile de implementarea măsurilor suplimentare de igienă şi prevenţie”, se menţionează în comunicat.

NapocaNews