A apărut episodul 34 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO.Citmăm dintr-o parte a declaraţiilor:

„Nimeni, prin ordonanţa militară, nu a interzis mersul la serviciu. Toţi cei care au adeverinţă de la serviciu pot ieşi din casă. De ce aţi oprit economia? De ce nu se produce mâncare? De ce oamenii nu lucrează în agricultură? Merkel a anunţat ieri că îi aşteaptă pe toţi românii să meargă pe câmp în Germania. Îngropaţi România. Într-o lună nu veţi mai putea gestiona ce se întâmplă. O să fie două milioane de şomeri. În aprilie nu se ia caşcavalul. Voi aveţi impresia că stau ăştia cuminţi în casă, fac o ciorbă… Din aprilie nu se mai iau banii. Ce faceţi? Fiecare producător să-şi împartă angajaţii în trei schimburi şi să se iasă la serviciu în toate domeniile. Reţineţi: asta e o naţie de putori. Lăsaţi putorile, că ăia o să iasă la muncă de foame. Faceţi dracu’ o celulă să vedeţi ce soluţii găsiţi. Degeaba ţineţi oamenii în casă dacă nu produci nimic. Pe noi nu ne va ajuta nimeni. Noi nu avem bani să ajutăm firmele, nu avem nimic. Oamenii trebuie să iasă să producă.

Aţi minţit cu Farmec. V-aţi bătut joc, aţi minţit public. Farmec nu produce nimic pentru România, deşi are capacitatea să producă pentru toată ţara. Ce se întâmplă? Cine nu vă lasă? Sunt contracte deja semnate pentru biocide? Oricum sunt plătite, să vină! A, nu mai sunt bani la buget, pentru că aţi dus la 7 securişti? Toate firmele care se cunosc că sunt a lui X sau a lui Y sunt ale unor fraieri. Despre şmecherii securişti nu se aude nimic. Ăştia sunt unii aruncaţi, să se afle de ei prin presă. Numai despre un securist bou se află ceva.”

NapocaNews