Înainte de toate, stimati concetateni, doresc sa va fac cunoscut facptul ca suntem cu totii martorii celei mai mari manipulari din ultimul secol. Si anume Coronavirus.

De aproximativ o luna de zile am intrat cu totii in posesia mandatelor de arestare, arest impus cu forta la domiciliu, o detentie despre care nu stim cu exactitate cat va dura. Ceea ce stim este faptul ca am trecut brusc de la democratie la totalitarism, un totalitarism impus cu forta ca si principala arma de lupta impotriva unui….virus. Virus despre care mai marii lumii stiau cu cateva saptamani inainte de a ne fi servit noua pe piata…. pe piata din Wuhan …..made in China. Si ca sa nu credeti ca bat campii va dau sa studiati ca si bibliografie ….Event 201.

Si cum orice revolutie, orice schimbare de regim naste o noua clasa sociala, tot asa si noua dictatura …..pardon noua ordine mondiala a fatat si ea ceva original…inbotnitatii.

Si acum sa trecem la analiza personajului principal, si anume inbotnitatul sau purtatorul de masca ( plus manusi, ochelari de protectie, combinezon….dar astea sunt ca si la masina dotari extra sau full option ). Cu toate ca toti trebuie sa le purtam la unison, precum odinioara cravata rosie de pionier, totusi veti vedea ca avem cateva categorii distincte de inbotnitati. Dintre care o categorie aparte o reprezinta inbotnitatii psihic sau mental. Si ca o paranteza, intre noi fie vorba, exista deja destule voci autorizate care spun ca purtatul mastilor este egal cu zero. Dar sa intram in materie, in analiza…..

Prima categorie o reprezinta autoritatile, guvernantii, Presedintele ( apropo ati vazut la baiatul asta de fiecare data ce bine se asorteaza cravata albastra cu masca albastra…ii confera asa o aura voievodala ). Astia din categoria asta ar trebuii sa fie singurii obligati sa poarte masca pentru a nu mai trebuii sa le ascultam minciunile, ineptiile si tampeniile, cu care ne viruseaza la propriu de 30 de ani. Nu noi, ci ei ar trebuii sa stea inchisi, dar nu pentru 30 de zile, ci pentru 30 de ani, fiind cu totii responsabili de dezastrul din tara noastra. Au inchis si distrus peste 20.000 de fabrici si uzine, au vandut pamantul si resursele naturale la straini, au defrisat padurile, au incurajat traficul de droguri si de persoane, iar majoritatea spitalelor si scolilor sunt ruine ( multe dintre ele fiind construite in anii 1970 – 1980 ).

A doua categorie sunt de data oarecum recenta si o reprezinta inbotnitatii psihic. Ii gasim grupati sub stindardul….# Rezist, iar daca ii cautam la dictionar avem definitia completa….USR-isti, PLUS-isti, Soros-isti, globalisti, neomarxisti. Asa cum secera si ciocanul erau simbolul Partidului Comunist, acum masca reprezinta simbolul miscarii Rezist. Acestia poarta masca cu mandrie, precum o decoratie in piept pentru merite deosebite. Ei lupta cu o adevarata patima demonica impotriva ideilor nationale si crestine. Principalul lor dusman este Biserica Ortodoxa Romana, iar preotimea ortodoxa este tinta lor predilecta. Din lunga lor lista de astfel de atacuri marsave amintesc doar pe ultimele…. ale deputatului USR clujean Ungureanu si al liderului USR Caramitru jr . Toate facute in spirirtul si traditia inaintasilor lor din anii de trista amintire 1948- 1964. Pe langa sentimente si convingeri antinationale si anticrestine, acestia dezvolta si o puternica activitate separatista si antiunionista. Si credeti-ma eu personal cunosc destui. Bunul Dumnezeu sa ii lumineze si sa le arate calea cea dreapta.

In a treia categorie intalnim oportunistii, si anume aproape intreaga mass media si cateva voci sa le spunem „marcante” ale lumii medicale. Nu toti bineinteles. Doar cei care au fost pusi in functii politic ( si sunt destui medici in Romania care se pot bucura cu asa ceva la CV ), cei care sunt platiti de marile corporatii farmaceutice ( bucurandu-se de studii, burse, congrese, editati de carti si lucrari de specialitate, titluri universitare ) sau cei care au colaborat si colaboreaza inca cu fosta si actuala Securitate. Si credeti-ma sunt destui ! Si-au gasit si o porta voce in persoana acestui….Cercel, un fel de Brucan al anilor 50. Problema este ca Cercelu a defectat inainte de termen…… l-a cam cam luat gura pe dinainte si acum „mentorii” lui mai mult ca sigur il vor trece pe linie moarta. Dar nu-i bai….vor ingropii rapid un alt Cercel care sa ne vanda gogosi academice despre virusi, distantare sociala, vaccinare obligatorie, stati acasa si multe alte ineptii de genul. Asta in timp ce multi alti medici si specialisti cu o viziune sanatoasa si obiectiva, cu propuneri si solutii reale si concrete in rezolvarea pragmatica a problemei sunt lasati la o parte. De ce ? Simplu….pentru ca nu fac parte din sistem. Care sistem ? Cel care guverneaza Romania si aproape intreaga lume.

Si in fine in ultima urna suntem si noi, eu, dumneavoastra……noi oamenii de rand, care purtam botnita sau masca la propriu. Noi cei multi care ne gasim in suferinta si care v-a trebuii sa platim nota de plata sau factura cand se va termina cu balciul acesta.

Singura speranta o avem doar la Bunul Dumnezeu. Doamne miluieste-ma pe mine, pacatosul!

Cristian Ardeleanu