Am decis sa scriu aceste randuri, dupa ce zilele trecute am vizionat un material halucinant, desprins parca din filmele SF americane, in care omenirea ducea un razboi cu un inamic nevazut si neinteles in acelasi timp. Inregistrarile mi-au fost trimise de un bun prieten si au fost facute intr-un oras important din Romania. Va spun sincer, am ramas siderat…..strazi absolut pustii, iar pe o ulita principala o adevarata desfasurare de forte care cuprindea cateva masini de politie cu semnalele luminoase si sonore la maxim, cateva camioane militare si o duba care avea instalat un mega megafon prin care populatia era atentionata sa ramana in case ! Sicer nu inteleg pentru ce aceasta toata mascarada, caci doar mascarada poate fi numita, aceasta inducere fortata a sentimentului de panica, frica, neliniste, nebunie in randul populatiei. Pentru ca sunt sigur ca astfel de actiuni, de „parade militare” asemenea celor de 1 Decembrie au loc in mai toata tara. Pacat ca nu mai traieste marele nostru actor si regizor Sergiu Nicolaescu, pentru ca ar fi putut regiza ceva mai de calitate, ceva mai digerabil.

Deoarece dragii mei, tot ce se intampla acum in Romania si in intreaga lume nu este altceva decat regie-film. Si aici invoc un alt nume, cel al lui Alexandru Mironov, cunoscut pentru celebra emisiune din anii 90 „Stiinta si Imaginatie” , care ar fi putut fi coptat in comitetul de urgenta sau cum i-or spune, ca sa mai cosmetizeze, sa-i dea o nota mai credibila SF-ului pe care autoritatile, guvernantii si toata mass-media l-au clocit……Buftea.

Nu-i mai putin adevarat ca SF-ul servit noua cu Pandemia își are originea teoretică, ideologica si autorii….oare unde se putea daca nu in minunata si mirifica America. Nu, sa nu credeti ca am ceva personal cu poporul american. Si ei, ca si noi ceilalti de altfel suntem doar actorii, regizorii apartin de unei cu totul si cu totul altei natii!!! Pentru o mai buna argumentare si ca sa nu credeti ca bat campii, va rog sa urmariti cu mare atentie urmatorul traseu mediatic. Asadar si prin urmare….

  1. Intrati pe Geogle si tastati….event 201
  2. Apoi accesam chiar primul rezultat, pagina oficiala „The Johns Hopkins Center for Health Security
  3. Pe urma vom vedea la pagina cu titlul Event 201 ca respectivul eveniment s-a desfasurat la data de 18 octombrie 2019 in New York.
  4. In continuare accesam pagina lor oficiala Johns Hopkins Bloomberg Foundation.
  5. Aici accesam….”who we are”, ca sa vedem capetele directoare si cine ii sponsorizeaza, unde surpriza….va las pe voi sa descoperiti.
  6. Pasul urmator este sa accesam….”resources” unde avem Fact. Biological and Cheminal Agents of Concern, unde ni se vorbeste de arme biologice si surpriza. Ce avem noi aici ? Printre armele biologice enumerate intalnim COVID 19 ! Mai departe va las pe dumnevoastra sa judecati si sa va dati singuri raspunsul. De data asta cel adevarat !

Acum demonstratia fiind incheiata, sa ne intoarcem la oile noastre , pe plaiurile noastre mioritice sau cel putin candva mioritice. Sincer nu vreau sa credeti ca iau in deradere acest nou virus eliberat pe piata. Am inteles de la discutiile avute cu unii medici ca in anumite conditii poate provoca mult rausi suferinta. Asta e partea medicala ca sa spun asa, unde am tot respectul pentru sacrificiile pe care le face personalul medical din toata lumea pentru ai ajuta pe cei suferinzi.

Dar partea cu Hollywood-ul e trasa rău de par mai fratilor. Ati transformat România intr-un spital de nebuni, in care marele Mut, Orban, Arafat, Hellwig si mai stiu eu care se erijeaza in salvatore de la patria. Au inchis tot, cu rost si fara rost, au lasat poporul roman in afara Bisericilor, pe care nici chiar comunistii nu si-au permis sa le inchida, in conditiile in care suntem in Marele si Sfantul Post al Învierii Domnului nostru Iisus Hristos ! Singurul care ne poate ajuta !

Si va mai spun una cu care inchei. Romania….cca 15 milioane de cetateni…..3000 de bolnavi cu COVID 19…..cateva zeci de morti…. Despre ce vorbim ? ! ?

Cristian Ardeleanu