În urma valului de atacuri indreptate in ultimele luni impotriva Bisericii Ortodoxe Române, care este Casa lui Dumnezeu pe pamant, doresc sa fac urmatoarele precizari…….Aviz in special autoritatilor si factorilor de decizie din tara, orbite de un ateism iesit din comun.

Va aduc la cunostinta ca Sus in Ceruri avem Sfanta Biserica cea Biruitoare, unde il avem pe Iisus Hristos pe tron, pe Maica Domnului de-a dreapta, pe Sfantul Ioan Botezatorul de-a stanga si Sfintii si Ingerii de jur imprejur…..cu totii inconjoara Biserica cea din Ceruri. Acolo sus avem Liturghia Cereasca si aici jos este Liturghia pamanteasca. Si acolo sus este prezent Hristos si aici jos vine tot Hristos si se jertfeste la fiecare Liturghie. Ce sfaturi ii dati voi ca si autoritati lui Hristos? Vad ca vin multi si ii dau sfaturi lui Hristos. Cand dati sfaturi Bisericii sa tineti minte ca ii dati sfaturi si lui Hristos. Asadar ce sfat ii dati? Eu zic mai bine plecati-va capul si spuneti ca ati gresit, ca va indoiti si spuneti ca nu credeti in El, ca astfel o sa va creada pe fiecare. Ca nu credeti in Hristos! Ca voi credeti in boala asta de care imi este deja scarba sa o pomenesc. Toti cei care credeti in boala o sa ramaneti in ea, iar cei care cred in Hristos o sa ramana cu Hristos. Datii voie lui Hristos sa fie in inima voastra, in mintea voastra, sa vina Hristos sa va vindece. Sa va vindece inima, trupul, sufletul si nu-L mai tot ocarati, nu-L mai rastingiti cu rautatile si nelegiuirile voastre.

Am ajuns să îi punem masti si lui Hristos si ne temem de el sa vina la noi ca nu cumva Doamne sa te infectezi. Sau nu cumva la Sfintele Daruri unde vine Sfantul Duh vreti sa ii puneti masca si la Sfantul Duh?! Nu cumva indrazniti sa si faceti si asa ceva? Opriti-va…..opriti-va pana nu e prea tarziu, pana nu o sa va opreasca Dumnezeu pe voi. Dumnezeu e suparat ca nu vreti sa va intoarceti, ca nu intelegeti Lucrarea Sa. Dumnezeu ingaduie sa vina boli, necazuri, greutati. Dumnezeu nu e de acord cu toate nenorocirile si rautatile din lumea asta. El le ingaduie. Este ingaduitor si indelung rabdator. Pe cei drepti ii iubeste, iar pe cei pacatosi ii miluieste. Vedeti ce face cu pacatosii….ii miluieste, adica are mila de ei. El vede cum ne zbatem in pacate, in patimi si in multe rautati. Asadar nu ii mai dati sfaturi la Hristos, ascultati sfatul Lui, ascultati glasurile preotilor, ale Arhiereilor, ale calugarilor si nu mai intrati in Tainele Bisericii, caci Biserica nu este doar ceea ce se vede, este si mai ales si cea ce nu se vede.

Sa nu uite conducatorii noastri care asupresc azi Biserica, ca singurii, preotii sunt cei care se roaga ți pentru ei si pentru multele lor păcate. Sa nu-L mai confundati pe Hristos cu voi, supuneti-va lui Hristos si randuielilor Lui. Si o sa deschideti si Bisericile pentru ca o sa porunceasca Hristos si le veti deschide!

Cristian Ardeleanu