Cardinalul Raymond Burke a făcut apel la Consacrarea Rusiei Imaculatei Inimi a Mariei, așa cum a fost cerută de Maica Domnului cu prilejul aparițiilor de la Fatima

Cu ocazia Rome Life Forum, o reuniune online organizată de către Voice of Family, cardinalul a făcut legătura dintre erorile comunismului, apărut în Rusia, și criza actuală. Monseniorul Burke nu a uitat să sublinieze și rolul negativ jucat și de regimul ateu din China.

„Consacrarea Rusiei Imaculatei Inimi a Mariei este mai necesară astăzi ca niciodată”, a spus înaltul prelat, citat de LifeSiteNews.

„Când vedem cum răul materialismului ateu, care își are rădăcinile în Rusia, conduce într-un mod radical guvernul Republicii Populare Chineze, înțelegem că răul cel mare al comunismului trebuie vindecat la rădăcinile sale, prin consacrarea Rusiei, așa cum a cerut Doamna Noastră”, a spus Burke.

Burke a mai spus că izolarea actuală nu este modul în care Dumnezeu ne-a „cerut să trăim” și a remarcat că există persoane care folosesc pandemia pentru a promova un „guvern mondial unic”, cauze ecologiste și chiar schimbări radicale în practicare credinței catolice

NapocaNews