Da, este momentul să începem să retrăim! Să ne vizităm familia, să ne revedem prietenii și să începem să ne bucurăm de viață.

Iar nimic nu se compară cu bucuria de a călători. Vacanțele sunt modalitatea ideală prin care putem lăsa grijile în urmă.

Vacanță de vis în Maldive

Cum să te bucuri mai bine de toamna aceasta, decât cu o vacanță în celălalt capă al lumii. Arhipelagul tropical din Oceanul Indian te așteaptă cu plaje nesfârșite, vegetație tropicală și delicii exotice.

Unde altunde mai poți să faci duș sub cerul liber pe timp de iarnă? Din Noiembrie și până în Martie ține sezonul turistic în Maldive. Atunci precipitațiile sunt minime, iar temperaturile mai blânde.

Ofertele în Maldive, cu zbor din Cluj-Napoca sunt ideale pentru cei care-și doresc să petreacă 7 nopți într-o vilă lacustră, fără să intre în contact cu nimeni altcineva, decât cu personalul hotelului.

O relaxare la superlativ în acest paradis tropical poate presupune însă și sporturi nautice, petreceri cu muzică live și scufundări în preajma recifelor de corali.

Circuit în Țara Sfântă

Se spune că o călătorie în Israel este o experiență spirituală. Nu suntem siguri că vei avea parte de o revelație, dar cu siguranță vei trăi clipe memorabile în cadrul unui circuit în Țara Sfântă.

Cu o istorie fascinantă, Israelul este cel mai important punct de atracție turistică și religioasă din Orientul Mijlociu. O destinație a contrastelor, în care cotidianul se împletește cu istoria.

Poți sta pe plajă, la umbra palmierilor în Tel Aviv sau să cutreieri străduțele încărcate cu povești din Ierusalim.

Nazareth, Bethlehem, Grădina Ghețimani, Zidul Plângerii, unde altundeva poți să calci pe urmele Mântuitorului, dacă nu în Israel?

Poveste de iubire în Phuket

Este destinația consacrată a îndrăgostiților. Și pe bună dreptate! Thailanda este locul ideal pentru a-ți petrece luna de miere.

Dintre sutele de insule frumoase, Phuket este cea mai bine dezvoltată din punct de vedere turistic. Iar asta e bine, pentru că nu ai vrea să ai parte de surprize în timpul lunii de miere.

Chiar dacă o vacanță în Thailanda este mai costisitoare decât un concediu în Grecia, experianța de care vei avea parte merită.

Indiferent unde veți călători este important să o faceți în siguranță și să vă simțiți bine!

NapocaNews