Sunt tot mai multe mașini pe străzi de când s-au relaxat condițiile de circulație restrânse de legislația impusă de starea de urgență și de starea de alertă. Suntem aproape la fel de sufocați de traficul din Cluj cum eram înainte de pandemie.

Pare că totul a revenit la normal. Însă este doar o aparență. Majoritatea cetățenilor nu mai au aceleași venituri pe care le aveau înainte de pandemie. Așadar, nici achizițiile programate înainte de pandemie nu se vor mai realiza. Nu ne mai permitem. În special dacă ne gândim la investițiile mari, cum sunt locuințe noi și mașini noi. Poate chiar renunțăm la vacanțe. 

Așa că, pentru a continua să ne bucurăm de libertatea de mișcare pe care ne-o oferă mașina personală, trebuie să ne gândim la remedierea problemelor pe care le are vechea mașină personală, cea de care ne-am folosit atât de mult până acum și care ne-a servit, dar care nu mai poate fi înlocuită. Așadar, căutăm surse de piese auto de schimb potrivite pentru mașina noastră. Pe topautopiese vom găsi întotdeauna orice am căuta. 

Nu putem apela la dezmembrări auto deoarece dacă planul nostru era să achiziționăm o mașină nouă, înseamnă că măcar piese noi ne permitem. În plus, ne dorim piese care să reziste o perioadă destul de lungă de timp pentru că nu ne dorim să mai fie nevoie să intervenim din nou pentru aceeași problemă și pentru că nu știm cât timp va fi nevoie să așteptăm și să ne folosim de mașina actuală până când vom putea să ne reluăm planurile inițiale, de a ne cumpăra o mașină nouă. 

Iar asta va mai dura până când vom coborî de pe culmile carantinei și lucrurile vor reveni la normal. Cu toate astea, dacă ieșim din carantină nu înseamnă că am scăpat de probleme și că veniturile noastre vor reveni la cele pe care le aveam înainte. Se anunță o perioadă de criză pe care trebuie să o trecem cu grijă, cu cumpătare și cu tendință spre a face economii. 

De aceea, tot pe topautopiese.ro vom beneficia de oferte foarte bune la cele mai frecvente piese care se înlocuiesc la o mașină: plăcuțe și discuri de frână, filtre de ulei și ștergătoare de parbriz. Acestea sunt cele mai frecvente piese care se defectează și care trebuie înlocuite, așa că sperăm să nu avem alte probleme care să ne încurce planurile.

NapocaNews