La funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj candidează preşedintele USR Cluj, Cătălin Sălăgean, iar la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca va candida deputatul USR Emanuel Ungureanu.

„Sunt un om simplu, un om care nu se pricepe la vorbe, dar este omul faptelor. Ani de zile s-a vorbit despre o clasă politică care s-a priceput foarte bine să mintă şi să fure. Clujul nu face excepţie. Oare câţi clujeni nu ştiau că lui Apostu i se spune fifty-fifty. Pentru cei care nu ştiu limba engleză, fifty-fifty înseamnă şpagă jumătate eu, jumătate ăla care are o autorizaţie de construire la un bloc între case.

Clujenii ştiu asta. Şi, totuşi, în mentalul colectiv a intrat ceva foarte puternic: să fure, dar să ne facă şi nouă. Noi toţi cei de aici, deşi suntem distanţaţi fizic, suntem şi la o distanţă foarte mare de ideea de politician care vine cu gaşca lui, săi-i înlocuiască pe cei care fură din ban public, care este banul tuturor”, a declarat, într-o conferinţă de presă, Emanuel Ungureanu.

Printre alţii, la eveniment au fost prezenţi senatorul USR Mihai Goţiu şi preşedintele PLUS Cluj, Sergiu Hossu, candidat la Consiliul Local Cluj-Napoca.

NapocaNews