Candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu, Adrian Bibu, şi preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Daniela Cîmpean, candidat liberal pentru un nou mandat, nu sunt deranjaţi de vizita preşedintelui Klaus Iohannis din urmă cu o săptămână, când a discutat despre proiectele viitoare şi s-a plimbat prin centrul oraşului cu primarul Astrid Fodor, candidat al Forumului Democrat al Germanilor (FDGR) pentru al doilea mandat, şi cu candidatul Forumului pentru preşedinţia CJ, Gabriel Tischer, transmite Agerpres.

Întrebaţi dacă se aşteaptă să fie vizitaţi de preşedintele Klaus Iohannis, ca să discute de viitoarele lor proiecte, atât preşedintele CJ Sibiu, candidat pentru al doilea mandat, cât şi candidatul liberal la funcţia de primar al municipiului Sibiu, au evitat să răspundă, afirmând că nu văd nimic neobişnuit în plimbarea preşedintelui cu contracandidaţii FDGR.

„Eu pot să vă spun un lucru de săptămâna trecută. Eu din vizita preşedintelui de săptămâna trecută am înţeles că domnul preşedinte a venit să vadă fotografia fotografului Sebastian Marcovici. Din câte ştiu, dânsul are o simpatie pentru lucrările domnului Sebastian Marcovici şi a venit pur şi simplu să vadă o expoziţie”, a declarat sâmbătă, Adrian Bibu, candidatul PNL la funcţia de primar al Sibiului.

Preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, spune că vizita preşedintelui din ziua de sâmbătă, 8 august, este la fel ca şi precedentele.

„Foarte pe scurt. Deci, nu este pentru prima dată când domnul preşedinte vine la Primăria Sibiu. A venit şi cu alte ocazii şi nu văd de ce aş da o altă conotaţie”, a afirmat Daniela Cîmpean.

Cîmpean a spus că şi ea are pe pagina ei de Facebook fotografii cu Klaus Iohannis, după ce a aflat de la jurnalişti că Gabriel Tischer, candidatul FDGR la funcţia de preşedinte al CJ Sibiu, şi-a publicat pe coperta paginii electorale de Facebook o fotografie cu preşedintele ţării.

„Şi eu mi-am afişat o fotografie cu domnul preşedinte la Cincu şi nu s-a făcut atâta circ. Nu văd nimic neobişnuit”, a explicat preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, candidat PNL pentru al doilea mandat.

Prezentă la conferinţa de presă, Raluca Turcan, lider al PNL Sibiu, a ţinut să precizeze că în această campanie liberalii vor vorbi doar despre sibieni şi proiectele liberalilor.

NapocaNews