Într-o postare pe rețelele de socializare, Horia Nasra a scris că „PSD Cluj s-a întors în urmă cu zece ani și asta explică și de ce mulți primari au plecat din partid. Atunci când muncești, câștigi și ai voturi, te aștepți să conduci, nu să te conducă din spate umbre politice care fug de bătălii electorale.”

„Eu mă așteptam ca în lumina celor declarate de conducerea centrală de la București, în iarna acestui an, ca până în vară să se organizeze alegeri și să nu mai fie schimbați președinții după cheful unora și altora, fără ca organizația să fie consultată. Nu este nici democratic, nici statutar și este păcat că s-a ajuns la astfel de situații ușor penibile”, a declarat pentru ZIUA de CLUJ deputatul PSD de Cluj, Horia Nasra, solicitat să detalieze cele afirmate pe Facebook.

Deputatul PSD Cluj speră „să răsară și o speranță pentru PSD Cluj, candidatura dlui. Vasile Dâncu la Primăria Cluj-Napoca”, a scris pe Facebook Nasra, care este convins că „toată organizația ar susține această candidatură”.

NapocaNews