Indiferent de dimensiunile unei flote auto, aceasta are nevoie de un management eficient pentru a funcționa în parametri optimi. Eficiența unei flote auto este direct influențată de managementul acesteia, lucru care poate fi îmbunătățit considerabil cu ajutorul unui sistem de monitorizare GPS.

Descoperă toate beneficiile pe care ți le poate aduce sistemul de monitorizare de la Alarma.ro, accesând acest Ghid de optimizare a flotei auto, în 9 pași.

Înafară de funcțiile obișnuite de care dispune un GPS auto, sistemul de monitorizare flotă SASFleet poate fi un factor major de economisire, acționând concomitent pe diverse ramuri ale flotei auto. Astfel, în cele ce urmează vom vedea în detaliu modul în care SASFleet îți optimizează întreaga flotă auto:

Analize cu privire la rute și consum

Sistemul de monitorizare de la Alarma.ro generează rapoarte complexe într-un timp record, pe orice device cu acces la aplicația web. Cu SASFleet este foarte ușor să obții o imagine reală asupra activității flotei auto, incluzând fiecare element component. Monitorizarea consumului de carburant este o soluție eficientă pentru a reduce consumul la un minim necesar și a evita eventualele pierderi inutile. De asemenea, stabilirea din timp a rutelor te ajută să alegi drumul optim pentru livrarea sigură și rapidă către clienții tăi. Analizând atât rutele, cât și consumul, vei putea obține eficiența maximă la costuri minime!

Eliminarea furtului de carburant

Din nefericire, furtul de carburant este o problemă cu care trebuie să se confrunte adesea managerii și șoferii din cadrul flotelor auto. Cu SASFleet, veți fi mereu notificați cu privire la orice modificare a nivelului de combustibil din rezervorul mașinii, fie că este vorba despre o creștere sau o scădere bruscă.

Lipsa controlului adecvat asupra consumului de carburant poate atrage după sine consecințe negative în bugetul flotei auto. Fie că este vorba despre declarații de consum incorecte sau despre mentenanța necorespunzătoare, toate acestea pot fi adevărate obstacole în calea eficienței. Pentru a obține date corecte și a fi mereu informat cu privire la activitatea flotei tale auto, poți alege sistemul de monitorizare GPS de la Alarma.ro!

Într-o flotă auto există o mulțime de factori care acționează simultan pentru realizarea aceluiași scop comun: obținerea profitului. Însă, pentru o bună întreținere a activității, este necesară adesea furnizarea unei sume importante de bani. Toate aceste cheltuieli pot deveni copleșitoare, iar efortul depus pentru stabilirea echilibrului devine colosal. Sistemul de monitorizare GPS poate prelua o mare parte din atribuțiile tale, devenind asistentul tău de încredere, care, în plus, te ajută să faci economii importante!

NapocaNews