Un aparat medical de înaltă performanţă pentru anestezierea micilor pacienţi a fost pus în funcţiune la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca, printr-o investiţie de 125.000 de lei a Consiliului Judeţean (CJ).

„Consiliul Judeţean Cluj a achiziţionat un nou echipament medical ultraperformant pentru Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca, unitate medicală aflată în subordinea forului administrativ judeţean. Este vorba despre un aparat de anestezie de înaltă performanţă, care a fost deja pus în funcţiune în cadrul secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă a instituţiei spitaliceşti. Valoarea noului echipament este de aproximativ 125.000 de lei, banii fiind alocaţi din bugetul propriu al Consiliului Judeţean”, se arată într-un comunicat trimis, marţi, de CJ Cluj.

Preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, spune că noul aparat contribuie la oferirea unor servicii medicale de calitate, la standarde europene.

„Cu siguranţă, noul aparat achiziţionat va contribui, alături de profesionalismul şi dăruirea medicilor, la îmbunătăţirea stării de sănătate şi salvarea vieţii micilor pacienţi. Ceea ce ne dorim este să oferim servicii medicale de cea mai bună calitate, la standarde europene, în condiţii de deplină siguranţă”, a declarat, potrivit comunicatului CJ, Alin Tişe.

NapocaNews