După cum știe tot rumânul, la toamnă și la iarnă vom avea alegeri electorale. Din punctul meu de vedere sunt alți bani aruncati în vânt. Vax ! Toata clasa politica romaneasca….guvernanti, politicieni, primari sunt slugi ascultatoare a globalistilor de pe la Bruxelles, Berlin, Paris sau Congresulului american. Deci noi alegem in cel mai bun caz niste guvernatori, care vor domni sau dormi sau fura peste colonia de munca numita….Romania ! Sa fim bine intelesi….azi romanul este doar un simplu chirias in propria lui tara, ajuns ca si occidentalii mult ravniti…..muncitor si consumator. A si ce era mai important…..exportator de inteligenta umana !!!

Adevarata miza…..adevarata partida se va juca insa in State. Acolo fortele intunericului…..globalisti, neo-marxisti, progresisti, atei, Sorosisti…..s-au aliniat precum planetele impotriva unui singur om….un Om a lui Dumnezeu…..Trump !!! Forte ale intunericului care vor pe noi sa ne faca sa ne lepadam de Sursa Creatiei, adica de Dumnezeu. Separarea de Dumnezeu s-a amplificat azi intr-o asemenea masura, incat a ajuns sa ne impietreasca inima si sa ne intunece mintea. Aceste forte ale intunericului au lansat un atac furibund impotriva Americii si a presedintelui Trump. Inclestarea dintre Trump sprijinit de patriotii si nationalistii din intreaga lume si deep state-ul global, capata pe zi ce trece dimensiuni apocaliptice. Trump poate fi privit precum eroul legendar care decapiteaza balaurul cu sapte capete…..iar aceste capete sunt…..politicieni corupti, mass media corporatista, Big Pharma, sistemul camataresc al bancilor centrale, complexul industrial-militar care vrea razboaie permanete, stanga radicala si retelele de pedofilie globale. O victorie a lui Trump ar insemna eliberarea intregii omeniri din sclavia in care se afla de la asa zisa revolutie franceza incoace. In schimb o infrangere ar trimite omenirea in cea mai neagra sclavie, pe care am cunoscut-o vreodata in istorie.Fortele intunericului dispun de resurse financiare uriase, de ordinul trilioanelor de dolari. Toti sunt cumparati ! Toti tac !? In Siria nu se mai intampla nimic, Iranul care pana mai ieri era inamicul public numarul unu…..gata au devenit copii cuminti, Hezbollah si Hamas care aruncau lumea in aer cu atentate…..sunt in vacanta, cele cateva milioane de refugiati care fortau granita sa patrunda in Europa…..sunt si aia in concediu. Astia toti erau ” anti-globalistii ” de seriviu, care astazi bat in retragere sau s-au retras cu totul? Oameni buni treziti-va ! O victorie a lui Trump nu ar folosi la nimic unor oameni care nu s-au trezit inca . Iata de ce deep state-ul american este lasat sa-si faca jocurile, asa incat oamenii sa simta pe propria lor piele dimensiunea cosmica a Raului. Poate doar atunci se vor trezi cu adevarat!?

Referitor la tara noastra, din pacate nu exista oameni treziti decat foarte rar. A aparut insa o specie noua in societatea romaneasca, si anume…..momalaul…..este produsul exclusiv al asa zisei crize Pandemice si se raspandeste foarte repede precum Covidul. Panicat, isterizat pana la limita suprema a nebuniei, cu masca ideologica mereu pe figura, spalat mereu pe maini si pe creier, guvernat de frica mortii si lasat prada necredintei. Toti acesti momalai au renuntat la credinta in Dumnezeu ! Credinta lor suprema zi este…..virusul….de care fug mai ceva ca si de ciuma. Si totusi cand cineva se trezeste, este imediat amenintat si inghitit de cireada ” democratica „, mare consumatoare de cola, alcool, facebook si televiziune. Lasitatea, dublata de fariseism, face legea in Romania, tara in care politia a redevenit militia de altadata, iar mai nou tinde sa devina Gestapo. Pseudocultura este singura care se plimba libera pe strazi, fara masca si fara sa fie amendata de fortele de…..asa zis ordine.. Pseudocultii conduc Romania de peste 30 de ani. Adevaratele elite au disparut, iar securimea devenita peste noapte oameni de afaceri, are grija doar de profitul ei rezultat din privatizarea…..adica distrugerea si jefuirea tarii ! Din pacate la randul lor si administratorii credintei se ingrijesc mai mult doar de puterea lor lumeasca. Nimic mai caraghios decat sa apari in sutana, cu masca pe fata, in Biserica lui Hristos !

Nu contest prezenta unui virus….botezat Covid, alaturi de alte zeci de mii de virusuri prezente in mod natural si normal in viata noastra. Contest abuzurile care se fac in numele lui, pentru a constrange o lume intraga la supunere neconditionata, la injosirea demnitatii persoanei si la ingradirea sau anularea libertatilor sale.

Azi nu se mai moare decat de Covid. Alta moarte nu mai exista.. Moartea s-a predat si ea, a murit si a lasat-o pe sora ei mai mica, prostia, să îi ia locul !

Cristian Ardeleanu