„Tribuna și nocturna de la terenul de fotbal au prins viață! Mens sana in corpore sano”, a scris primarul comunei Florești pe pagina sa de Facebook.

„Este o investiție, pentru că nu e nicăieri în zona Clujului o bază mai bună decât a noastră. Au venit aici și au vrut să se antreneze cei de la CFR, de la Universitatea Cluj. Avem în comună 1.500 de copii care fac sport, fotbal, baschet, rugby, karate, volei și sper ca în curând să poată face și înot sau polo, că sunt și alte proiecte.

Pentru nocturnă erau bani prinși în buget, este o investiție. Poate că pare mare suma, dar nu e chiar așa, la cei aproape 70.000 de locuitori. Acum 6 ani am deschis un teren de minifotbal și în 18 luni am recuperat investiția. Așa că și nocturna de la baza din Florești o văd ca pe un business, care va aduce bani la bugetul local”, a declarat Primarul Floreștiului, potrivit libertatea.ro.

Totul s-a realizat printr-o achiziție directă pe care Primăria din Florești a și încheiat-o cu firma Led Trading din Cluj, pe 21 aprilie. Conform datelor de pe SEAP, investiția este de 450.000 de lei (93.052 de euro).

NapocaNews