5.000 de Bilete de Sănătate au fost câştigate de clujenii care au făcut în total 100.000 de genuflexiuni în cele 10 zile de când am deschis staţia sportivă smart din Cluj-Napoca. Asta înseamnă un total de aproximativ 80.000 de calorii arse şi 10.000 de minute de mişcare.

Biletele de sănătate pot fi folosite pe mijloacele de transport în comun din Cluj-Napoca, zona urbană, şi sunt valabile până la finalul anului 2020.

Luni, 5 octombrie, începem campania „Dă mai departe Biletul de Sănătate”. La ora 16.00, vă invităm în staţia de autobuz Memorandumului Sud, unde copiii de la Transylvania College vor face genuflexiuni şi vor dona Biletele de Sănătate astfel câştigate pacienţilor Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” din Cluj-Napoca şi rudelor lor. Marţi după-masă, de la ora 15.30, îi aşteptăm pe elevii Şcolii Gimnaziale Internaţionale Spectrum, care vor dona Biletele de Sănătate Asociaţiei Autism Transilvania. Vor face genuflexiuni şi vor da mai departe biletele şi jucătorii de la U-BT Cluj-Napoca.

Ataşat regăsiţi un vizual cu cifrele înregistrate până acum în campania Bilet de Sănătate şi poze.

De aici, puteţi descărca video-ul campaniei iniţiată de Sports Festival şi video-ul realizat de primăria Cluj-Napoca: https://we.tl/t-RWSMY4zEp5

O zi minunată!

Keep playing,

Bianca Şomlea

PR Specialist Sports Festival