Trupa condusă de Dan Petrescu a reușit să se impună în jocul din runda a șaptea a campionatului, scor 2-1.Campioana a încercat sa își impună jocul încă din startul partidei din Gruia și s-a instalat în jumătatea adversă. Presiunea a dat rezultate, iar după un sfert de oră, Camora i-a centrat lui Debeljuh, care a reușit să înscrie din cădere. „Feroviarii” nu au redus din turație și au căutat și cel de-al doilea gol.

La jumătatea reprizei, Djokovic a avut două oportunități, mai întâi a trimis cu capul peste poarta (21), iar apoi șutul său puternic din afara careului a trecut alături.

În ciuda dominației clujenilor, oaspeții au dat lovitura. Fili a profitat de o greșeală a lui Ciobotariu și l-a învins pe Bălgrădean cu un șut sub bară.

Elevii lui Dan Petrescu au răspuns prin Chipciu, însă goalkeeper-ul botoșănenilor a respins. Cele două formații nu au mai reușit sa își creeze ocazii, iar scorul pauzei a fost 1-1 la pauză.

Oaspeții au început bine actul secund și au avut o dublă ocazie la trei minute de la reluare. Mai întâi șutul lui Keyta a fost parat de Bălgrădean, balonul a ajuns la Fili, care a reluat pe lângă poartă (48).

Gazdele au preluat din nou inițiativa și au pus presiune pe FC Botoșani. Prima oportunitate a venit după aproape o oră de joc, când Hankic a reținut mingea trimisă cu capul de Debeljuh (57).

FC Botoșani a încercat sa dea lovitura pe contraatac, iar în minutul 73, Bălgrădean și-a salvat echipa.

Vincius de la CFR Cluj i-a adus în avantaj cu un șut superb (76). CFR Cluj s-a impus cu 2-1 și menține aproape de CS U Craiova în lupta pentru prima poziție în Liga 1.

NapocaNews