Fotbalistul echipei CFR Cluj, Mario Rondon, a declarat, joi seara, după rezultatul de egalitate, 1-1, cu Young Boys Berna din Europa League, că este important că formaţia sa nu a pierdut acest meci.

„Sunt trist că nu am luat cele trei puncte, dar e totuşi important că nu am pierdut în această seară. Ne pare rău pentru Vinicius, care s-a accidentat şi nu a terminat meciul pe teren. Young Boys s-a văzut că e o echipă bună şi din punct de vedere fizic, e dovada faptului că joacă într-un campionat puternic. Am întâlnit o echipă cu multă calitate, o echipă aşezată foarte bine din punct de vedere tactic”, a afirmat Rondon la postul Digi Sport.

Autorul golului formaţiei clujene este convins că în Grupa A calificarea se va decide în ultima etapă.

„Mai sunt patru meciuri de jucat, aşa că eu cred că această grupă se va decide în ultima etapă. Consider că lupta pentru calificare se va da la final. Noi trebuie să fim preocupaţi de ce facem noi şi nu să ne uităm la celelalte rezultate. Vom lua meci cu meci şi vom încerca să câştigăm cât mai multe puncte. Trebuie să fim atenţi pentru că la nivelul acesta detaliile fac diferenţa”, a explicat Rondon.

Echipa de fotbal CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida cu formaţia elveţiană Young Boys Berna disputată joi seara, pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în Europa League.

NapocaNews