Cea mai mare companie de curierat din România își va construi un hub propriu la Cluj pentru a nu mai fi nevoită să se mute din cauza proprietarilor.

Bugetul de investiții s-a ridicat anul acesta la 12 milioane de euro, iar 2021 probabil se va dubla, consideră Cornel Morcov, Chief Commercial Officer la Fan Courier, deoarece urmează construirea “mult-așteptatului hub de la Cluj” și extinderea și automatizarea celui de la Brașov, la conferința Retail Arena.

Filiala clujeană este una strategică pentru companie, iar faptul că a fost nevoită să se mute în urmă cu un an din locația pe care o avea închiriată, ca urmare a deciziei proprietarului de a demara o altă investiție acolo, a transformat operațiunile din zonă într-o mare problemă.

”Filiala din Cluj-Napoca este una dintre cele mai mari, iar lipsa infrastructurii ne-a pus în dificultate în ceea ce privește calitatea livrărilor. Toată această perioadă, Clujul a fost un călcâi al lui Ahile pentru noi, o dată din cauza lipsei forței de muncă, situație care este înspre normalizare, dar și din cauza infrastructurii actuale.

A trebuit să ne mutăm acum un an de zile în afara orașului, unde am adus angajați mai greu, au crescut timpii de livrare, dar odată cu obținerea autorizației de construire considerăm că lucrurile se vor așeza. La anul pe vremea aceasta vom opera în noul nostru hub din Cluj-Napoca”, spune oficialul Fan Courier.

NapocaNews