Numărul cazurilor pozitive la noul coronavirus din cadrul echipei masculine de baschet U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a ajuns la zece, în urma rezultatelor primite joi, a anunţat clubul pe site-ul său oficial.

”Cei şase jucători cu teste negative marţi au fost restestaţi, alături de staff-ul tehnic, în cursul dimineţii de joi, 15 octombrie. Drept urmare, alţi doi baschetbalişti de la U-Banca Transilvania au fost depistaţi pozitiv cu SARS COV-2”, a comunicat clubul.

”Rezultatele testelor efectuate de ceilalţi membri ai echipei au ieşit negative. În total, 10 componenţi ai U-Banca Transilvania au fost depistaţi pozitiv. Cu alte cuvinte, infectaţi sunt Patrick Richard, David Vida, Modibo Diaby, Gregory Vargas, Karel Guzman, Justin Edwards, Dragoş Lungu, Ştefan Grasu, Szabolcs Santa, alături de antrenorul principal Mihai Silvăşan. Cu toţii se simt bine şi sunt în izolare, iar Ştefan Grasu se află la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase pentru analize amănunţite”, a precizat gruparea ardeleană.

În cursul dimineţii de joi au fost testaţi şi opt antrenori de la Academia U-BT, toate rezultatele fiind negative.

Patru echipe, toate participante săptămâna trecută la Memorialul ”Elemer Tordai”, de la Sibiu, au anunţat cazuri de infectare cu coronavirus în loturile lor: Dinamo-Ştiinţa Bucureşti – 5, CSU Sibiu – 2, CSO Voluntari – 15, cealaltă fiind U-BT Cluj.

CS Voluntari a câştigat, joia trecută, ediţia a 12-a a Memorialului ”Elemer Tordai” la baschet masculin, după ce a învins-o în finală pe Dinamo-Ştiinţa Bucureşti cu 93-89, în Sala Transilvania din Sibiu.

NapocaNews