Operatorul aerian Wizz Air isi extinde operatiunile din Romania prin adaugarea unei noi aeronave Airbus A320 ce va opera din baza de la Cluj-Napoca.

Potrivit unui comunicat al companiei, odata cu aceasta extindere vor fi lansate trei noi rute de la Cluj-Napoca spre Karlsruhe/Baden-Baden, Hamburg si Koln, in Germania, si vor creste frecventele pe alte noua rute existente din Cluj-Napoca la Eindhoven, Barcelona El Prat, Bruxelles Charleroi, Larnaca, Londra Luton, Madrid, Milano Bergamo, Paris Beauvais si Roma Ciampino.

„Dezvoltarea in continuare a ofertei Wizz Air din Cluj-Napoca confirma angajamentul pe termen lung al companiei aeriene de a aduce oportunitati de calatorie din ce in ce mai accesibile calatorilor sai romani. Wizz Air a inceput sa zboare din Cluj-Napoca in 2007 iar in 2019 a transportat aproape 2 milioane de pasageri catre si din orasul transilvanean. Alocarea aeronavei va crea 36 de noi locuri de munca directe. Cu aceasta investitie, Wizz Air va contribui la dezvoltarea economica si va crea sute de noi locuri de munca pe piata locala. Odata cu rutele anuntate astazi, Wizz Air ofera acum 34 de rute catre 13 tari din Cluj-Napoca”, se arata in comunicatul Wizz Air.