Actorul Vladimir Ciobanu, cunoscut pentru rolul lui Mihai Eminescu în filmul „Luceafărul”, s-a stins din viaţă

Actorul moldovean Vladimir Ciobanu, cunoscut pentru rolul lui Mihai Eminescu în filmul „Luceafărul”, s-a stins din viaţă într-un spital din Iaşi unde se trata de leucemie. Anunțul a fost făcut de jurnalistul și redactorul-șef la Matinal Național, Vasile Iustin Mija.

Actorul s-a infectat şi cu Covid-19, iar starea acestuia s-a agravat în ultima perioadă, fiind intubat.

Vladimir Ciobanu avea 53 de ani.„Nu-mi vine să cred, Vlad!.. Doamne, cum?.. Dumnezeule, primește-L și noi ne vom ruga pentru eternitatea acestui deosebit Omuleț… Floreșteanul meu drag, pleci printre stele, un Luceafăr…”, a scris pe pagina sa de facebook redactorul-șef la Matinal Național, Vasile Iustin Mija.

Amintim că la data de 10 iulie actorul Vladimir Ciobanu, a fost diagnosticat cu leucemie și internat la Institutul Regional de Oncologie Iași, secția Hematologie.

Maia Sandu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de condoleante familiei actorului.

„Condoleante familiei si tuturor celor care l-au pretuit pe Vlad Ciobanu. Sa-l tinem minte ca pe actorul vesnic dornic sa imbogateasca lumea teatrului si sa aduca proiecte noi, ca pe cel care a reusit sa il joace atat de frumos pe Eminescu, ca pe profesorul care mereu cauta sa puna in valoare tinerii. Dumnezeu sa-l ierte”, a scris Maia Sandu.

NapocaNews