Activiștii brigăzilor roșii ai mișcării Antifa au ieșit în stradă la Denver, unde au strigat „Fără frontiere. Fără ziduri. Fără SUA ”. În septembrie, democratul Joe Biden, candidat la președinția SUA spunea, in  timpul unei dezbateri cu președintele Donald Trump că „Antifa este o idee, nu o organizație”, negând dimensiunea organizațională a grupului de stânga.
Pe unul dintre afișeșe purtate de activiști scria: „MOARTE FASCISMULUI ȘI LIBERALISMULUI CARE Îl încurajează”, relatează Breitbart.

Versuri de genul ”Fuck the Police” pot fi auzite într-un alt videoclip care arată protestatari mascați vandalizând o clădire cu vopsea. De asemenea, un cont Twitter de stânga a difuzat imagini cu activiști ai brigăzilor roșii din Denver în timp ce dau foc unui steag al campaniei președintelui Donald Trump și unui steag american.  

Protestatarii care ardeau steaguri au început să strige, într-un schimb de întrebări și răspunsuri: „Pământul cui?”, iar răspunsul era: „Pământ indigen!”. Haosul socialist pune stăpânire pe SUA.

NapocaNews