Președintele Klaus Iohannis a oferit declarații de ultim moment. Liderul statului a afirmat că s-a răzgândit și urmează să lase piețele aflate în spații deschise să funcționeze normal.

Klaus Iohannis a revenit asupra deciziei de a lăsa țăranii din piețe să își vândă marfa. Președintele României a recunoscut că a luat decizia din graba creată de situația de față.

„Am observat cu toții că, din păcate, în ultimele săptămâni, numărul de bolnavi a crescut rapid. 4000-5000-6000 iar astăzi suntem peste 10.000. Asta ne arată că măsurile luate nu au fost suficiente și de asta au fost inițiate noi măsuri. Măsuri mai ferme, care vor fi aplicate peste tot și vor contribui la încetinirea răspândirii pandemiei”.

„Am observat cu toții că, din păcate, în ultimele săptămâni, numărul de bolnavi a crescut rapid. 4000-5000-6000 iar astăzi suntem peste 10.000. Asta ne arată că măsurile luate nu au fost suficiente și de asta au fost inițiate noi măsuri. Măsuri mai ferme, care vor fi aplicate peste tot și vor contribui la încetinirea răspândirii pandemiei”

NapocaNews