Vizibila accelerare a globalismului neo-marxist i-a determinat pe foarte mulți din tabara celor încă întregi la cap și suflet să pună urmatoarea intrebare, si anume…..ce ar fi de făcut?

În vremurile crancene de ieri, Nichifor Crainic a propus solutia statului etnocratic. Astazi in pragul disolutiei statului national roman si in furtuna antihristica, mai avem o singura solutie – singura valabila ieri, astazi si maine – intoarcerea la Hristos! O vom face sau vom pieri! Solutia statului etnocratic este astazi utopica. Daca tot trebuie sa existe un stat, propun statul hristocratic condus de profeti.

Cine-i profetul? Asta ne va arata Dumnezeu, dar numai dupa ce noi vom fi ascultat de porunca Sa…..”Fiti desavarsiti precum Tatal vostru din ceruri desavarsit este „.

Am mostenit o lume rea a cărei hidosenie a fost vadită de mărturisirea Adevărului. Deoarece nu vrem să ne sfintim, nu vom reusi prin puterile noastre sa schimbam lumea, vom lasa copiilor nostri o lume si mai rea! Avem insa la randul nostru datoria marturisirii astfel incat copiii nostri sa nu confunde Lumina cu intunericul. In zadar cautam solutii orizontale, nu exista! Exista o singura salvare….verticala crucii!

În fața atâtor agresiuni și minciuni…..criza covid, buletinul, creditul, incalzirea globala, drogurile,etc, omul contemporan pare a nu mai avea nici o solutie. Nimic mai fals! A murit oare Dumnezeu? Cunoastem solutiile propuse de Pr Iustin Parvu si Pr Nicolae Steinhardt in Jurnalul Fericirii. Citindu-i pe cei doi Parinti vom intelege urmatoarele….

  1. cerem harul lui Dumnezeu prin rugăciunea și trăirea noastră
  2. luptam asemenea lui Bucovski, trăim eroic. ca tată și soț nici nu poti fi miorlăit, căci se năruie totul
  3. murim! ca in solutia intaii a lui Soljenitan, atunci cand ne vor lega la propriu sau la figurat
  4. nu facem absolut nici un compromis de la Adevar
  5. toate acestea cu veselie, fara nici o urma de tristete sau frica

De cine sa ne temem? Cu cat semnele sunt mai aproape, cu atat bucuria e mai mare, caci….”astept învierea mortilor si viața vesnică”! Ce tot dorim să amânăm? Lupta-i in noi, biruinta de asemenea! Ce avem de pierdut? Orice ingrijorare, exceptand pe aceea de a nu-L supara pe Dumnezeu, e de la drac.

Lumea de azi în care trăim este precum Piteștiul de ieri. Piteștiul a urmarit perfectionarea si permanentizarea starii de robie, și anume mutarea cătușelor de la mâini și picioare la cap! Orice mărturisire creștin-nationalista este o intoarcere la normalitate, o spargere a catuselor. Sa nu ne fie frica, stim de la Capitan ca….” cel care lupta pentru Dumnezeu si Neamul sau, chiar singur de va fi, nu va putea fi invins niciodata”. Daca nu vom sparge catusele acum, prin curaj marturisitor, ele vor cobori in inima si atunci vom disparea! Vom ramane o gloata de lasi, corecti politic, mortii de vii, incapabili sa ne privim copii in ochi….vom fi condamnati la Moarte.

Drept urmare ridic steagul de lupta si strig cu toată puterea asemenea înaintașilor nostri…..Prezent! Domnilor sau tovarășilor globalisti….ne-ați luat totul, dar ne-a rămas Totul….Hristos!

Cristian Ardeleanu