Fiecare persoană își dorește să aibă o relație armonioasă în cuplu, însă pentru ca acest lucru să se întâmple este nevoie de efort din partea ambilor parteneri. Dacă de cele mai multe ori femeia este cea care primește cea mai multă atenție, nici nevoile unui bărbat nu trebuie neglijate.

Iată care sunt lucrurile pe care NU ar trebui să le mai faci în cuplu:   

  1. Ești prea cicălitoare!

Nu-l mai bate la cap tot timpul și nu-l mai critica la fiecare pas. Abține-te să-i tot reproșezi lucrurile pe care nu le-a făcut sau le-a greșit și încearcă să fii mai îngăduitoare! Lasă-i spațiu să respire, încurajează-l să ia decizii și fii alături de el când eșuează, va fi foarte recunoscător pentru asta!  

  1. Te plângi de orice lucru mărunt!

Dacă ai mereu ceva de comentat și nu-ți convine nimic la el sau la cei din jurul tău, nu vei câștiga respectul și inima partenerului tău. Încearcă să nu te mai plângi de orice și nu mai căuta defecte la toate persoanele pe care le întâlnești. Acest comportament este considerat extrem de enervant pentru majoritatea bărbaților!

  1. Nu asculți ce spun alții și faci prea multe presupuneri!

Femeile care au impresia că știu totul, nu ascultă părerile celorlalți și își dau cu presupusul oricând și oricum vor părea arogante și își vor îndepărta rapid partenerii. Încearcă să nu mai tragi concluzii fără să ai în spate un argument logic deoarece acest lucru îi enervează foarte mult pe bărbați. Ei funcționează pe bază de rațiune și nu suportă presupunerile aiurea!    

  1. Exagerezi cu dietele!

Bărbaților nu le plac femeile foarte slabe, fără forme. Majoritatea își doresc ca partenerele lor să aibă grijă de silueta și aspectul lor fizic, însă nu le place atunci când reprezentantele sexului feminin devin obsedate de kilogramele în plus. Prin urmare, renunță la nenumăratele cure de slăbire, mai bine fă sport și încearcă să menții o dietă echilibrată.

  1. Ești prea cheltuitoare!

Unul din lucrurile pe care bărbații le urăsc cu adevărat la femei este că nu mai încetează cu cumpărăturile. Partenerul tău își dorește ca tu să fii mulțumită și fericită, însă când observă că-i golești mereu contul din bancă și tot nu ești satisfăcută, acest lucru începe să devină o problemă. Încearcă să fii mai cumpătată și fă shopping în mod inteligent, fără să afectezi prea tare bugetul familiei. Profită de marile reduceri din magazine, cum sunt de exemplu cele din Vinerea Neagră la Ideall și fă-i și lui o surpriză, cumpărându-i telefonul pe care și-l dorea de mult timp!

  1. Ești prea geloasă și îi spionezi fiecare mișcare!

Dacă îi verifici mesajele sau îl suni din 5 în 5 minute să vezi ce face și unde este, vei reuși să-l îndepărtezi de tine rapid. Dacă ești prea geloasă înseamnă că nu ai deloc încredere în el, iar acest lucru îl va face să se simtă sufocat! 

  1. Nu ești independentă!

Este normal să vrei atenția partenerului tău, dar acest lucru nu înseamnă să-l ții lângă tine non-stop. Pentru ca o relație de cuplu să funcționeze este nevoie ca ambele persoane să aibă propria lor viață. Nu te baza pe el pentru fericirea ta deoarece acest lucru va pune prea multă presiune pe el și va simți că nu are prea multă libertate. Asigură-te că ai propriile hobby-uri și interese separate de el și nu-i mai căuta atenția tot timpul.

  1. Nu ești atentă la nevoile sale emoționale!

Și bărbații au nevoie de atenție și-și doresc să fie răsfățați din când în când. Chiar dacă nu vor recunoaște niciodată, ei vor să fie lăudați, îngrijiți, ascultați și plăcut surprinși. Așadar, ai grijă de el atunci când nu se simte bine, fii alături de el când are o problemă la job și fă-i o surpriză atunci când se așteaptă cel mai puțin.

  1. Nu ești directă!

Dacă ești supărată pe el și nu-i spui exact ce te-a deranjat, nu te aștepta ca partenerul tău să ghicească ce vrei de la el! Nu mai sta bosumflată și spune-i direct care este problema pentru că bărbații nu suportă deloc acest comportament. Pune-te în locul lui și gândește-te că nu are cum să știe ce este în mintea ta dacă tu nu îi spui. Vorbește onest cu el și spune-i ce anume te-a înfuriat!  

În concluzie, urmează aceste sfaturi utile și vei vedea că relația voastră se va schimba mult în bine. Fii atentă la nevoile partenerului tău dacă îți dorești ca armonia să domnească cât mai mult timp în cuplul vostru.

NapocaNews, Sursa: Shutterstock.com