Desi luni seara spunea ca n-a fost contactat de nimeni din conducerea CFR-ului, Adrian Mutu are sanse mari sa fie anuntat astazi drept nou antrenor al campioanei Romaniei.

Imediat dupa ce s-au hotarat sa renunte la serviciile lui Dan Petrescu, sefii de la CFR Cluj s-au orientat spre selectionerul nationalei de tineret a Romaniei. „Vom aduce rapid antrenor. Eu il vreau pe Mutu, am incredere in Adi, dar vom vedea”, declara patronul CFR-ului, Nelutu Varga, dupa eliminarea din Cupa Romaniei, 0-1 cu Poli Iasi.

„Directorul tehnic al FRF a discutat cu Adrian Mutu astazi, iar el a infirmat ca a fost contactat pentru o astfel de propunere. Contractul sau a fost prelungit dupa obtinerea calificarii, deci el este selectionerul nationalei U21 a Romaniei”, a raspuns luni Razvan Burleanu, intr-o conferinta de presa.

Intre timp, se pare ca Adrian Mutu si CFR Cluj s-au pus la masa negocierilor, iar gsp.ro a precizat faptul ca cele doua parti au batut palma, lipsind doar anuntul oficial, care ar putea veni chiar astazi, de Ziua Romaniei.

NapocaNews