Antrenorul echipei CFR Cluj, Edi Iordănescu, a declarat, duminică seara, după ce campioana a învins-o pe FCSB, că este o victorie mare, într-un meci în care nu l-a interesat latura estetică.

”Este o victorie mare, chiar nu m-a interesat deloc latura estetică azi. Este o victorie de moral, echipa a dat dovadă de caracter”, a spus antrenorul echipei clujene pentru Digi Sport.

„Sunt genul de antrenor căruia îi place fotbalul activ, în care echipa mea să controleze jocul. Au fost multe momente când n-am putut să facem acest lucru, suntem obosiţi, consumaţi. Suntem în continuare afectaţi de ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Cu atât mai mare este meritul echipei. Am muncit, am alergat, am ştiut să suferim în multe momente. În repriza a doua am încercat să nu ne mai expunem”, a mai spus Iordănescu.

Tehnicianul a subliniat că cele mai importante într-un astfel de meci cu miză sunt cele trei puncte puse în joc: ”Eu am încredere în toţi jucătorii, fiecare trebuie să dea totul. Cele mai importante sunt cele trei puncte, restul este istorie. Latura estetică a avut de suferit, dar ne asumăm asta. Prefer un 1-0 decât un 4-2. Am închis poarta, echipa a făcut risipă de efort, portarul a făcut un meci mare”.

Campioana CFR Cluj a învins liderul Ligii I de fotbal, FCSB, cu scorul de 2-0 (1-0), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 13-a.

Ardelenii s-au impus prin golurile marcate de Ciprian Deac (35 – penalty), după un fault comis de Andrei Miron la Jakub Vojtus, şi de Valentin Costache (73).

NapocaNews