Vineri, 4 decembrie, are loc la Cluj a doua ediție a Forumului “Women in Power/Empower”, o inițiativă locală în cadrul campaniei “16 zile de activism împotriva violenței de gen”.

Din cauza pandemiei, seminarul se va desfășura online și va fi transmis în direct pe paginile de socializare ale evenimentului.

Forumul reunește femei din medii profesionale diferite, cu scopul de a-și împărtăși succesele și provocările și de a împuternici generațiile următoare de femei din România să lupte pentru visele lor.

Acest forum face parte din campania globală „16 zile împotriva violenței de gen”, iar în acest an accentul va fi pus pe amplificarea vocilor femeilor care lucrează în economia subterană. În același timp, campania continuă să solicite ratificarea Convenției 190 a Organizației Internaționale a Muncii care se referă la eliminarea violenței și a hărțuirii în mediul profesional.

Mai multe detalii aflați vineri, 4 decembrie, la ora 9:35, în emisiunea „Bună dimineața”, de la co-organizatoarea evenimentului Codruța Fernea.

NapocaNews