Portarul echipei CFR Cluj, Cristian Bălgrădean, a declarat, joi seara, la finalul partidei cu ŢSKA Sofia, scor 0-0, din cadrul Europa League, că este încrezător în ceea ce priveşte o victorie a formaţiei sale în ultima partidă din grupă, cu Young Boy Berna, astfel încât să obţină calificarea în primăvara europeană.

„Cred că ne-am pierdut şi din încredere după cele 4 înfrângeri, dar sper ca odată cu acest meci să ne fi venit încrederea de care avem nevoie şi spiritul de care avem nevoie, pentru că s-a văzut că suntem o echipă matură, unită, şi să ne revenim, să reuşim să câştigăm împreună la Iaşi. Indiferent de rezultatul celuilalt meci din grupă, noi trebuia să câştigăm astăzi. Mergem să câştigăm la Young Boys Berna, mergem să ne jucăm şansa. Cred că putem să scoatem o victorie şi să ne calificăm mai departe”, a declarat Bălgrădean la postul Digisport.

El şi-ar fi dorit o victorie miercuri seara pe care să o dedice antrenorului Dan Petrescu şi staff-ului său, care au părăsit echipa în această săptămână: „Am fost într-o pasă proastă toată echipa, nu doar fundaşii sau atacanţii. Am fost într-o pasă proastă şi sper că o dată cu meciul acesta să fi trecut peste ea şi să ne revenim, să începem să câştigăm. În această seară era frumos dacă am fi câştigat să îi fi dedicat victoria lui Dan Petrescu şi oamenilor din staff-ul lui. Asta este, din păcate asta e viaţa antrenorului”.

CFR Cluj şi ŢSKA Sofia au terminat la egalitate, 0-0, joi seara, pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în Grupa A a competiţiei de fotbal Europa League.

Echipa clujeană se poate califica în şaisprezecimile Ligii Europa dacă va obţine victoria în meciul de la Berna, cu Young Boys (10 decembrie). În celălalt meci jucat joi seara, AS Roma a trecut cu 3-1 de campioana Elveţiei.

NapocaNews