Actorul Bogdan Stanoevici a murit marţi, la Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu, din cauza complicaţiilor generate de Covid-19. Actorul Bogdan Stanoevici a murit marţi, la Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu, din cauza complicaţiilor generate de Covid-19. La 22 ianuarie, el ar fi împlinit 62 de ani.

Din cauza infectării cu noul coronavirus, el fusese internat în stare gravă. Stanoevici a condus Ministerul pentru Românii de Pretutindeni în guvernul Ponta. De asemenea, Bogdan Stanoevici a fost șeful Circului București și a candidat la alegerile prezidențiale din 2019.

Bogdan Stanoevici a murit marţi, 11 ianuarie 2021, din cauza Covid-19.El a ieşit din nou în evidenţă la începutul pandemiei de coronavirus, în primăvara anului 2020. Criticile dese la adresa măsurilor de protecție impuse de autorități au fost o preocupare constantă pentru el.

În 16 mai 2020, Bogdan Stanoevici a participat la un miting împotriva presupusei „dictaturi sanitare” în Piața Victoriei.

NapocaNews