La Cluj, a doua etapă de imunizare împotriva COVID-19 se va derula în 49 de centre rezidenţiale, precum şi în 30 de locaţii organizate să funcţioneze ca centre de vaccinare. Precizarea a fost făcută astăzi de prefectul județului, Mircea Abrudean.

El a mai spus că în Cluj sunt 49 centre rezidenţiale, iar numărul persoanelor care ar urma să fie vaccinate în perioada următoare este de aproximativ 2.000, incluzând şi personalul care asigură asistenţa.

Dintre cele 30 de centre de vaccinare, 13 sunt în municipiul Cluj-Napoca, trei în Turda, două în Dej și câte unul în Câmpia Turzii, Gherla, Huedin, Călăţele, Apahida, Chinteni, Gilău, Băişoara, Aghireşu, Floreşti, Baciu şi Mociu.

Potrivit prefectului de Cluj, în primă fază, centrele care vor fi deschise începând de luni sunt în număr de 10 (6 centre comunitare noi și 4 centre medicale care au funcționat și în etapa I).

Restul urmează să fie deschise ulterior și etapizat, în funcție de fluxul de persoane care doresc să se vaccineze și de gradul de aprovizionare cu dozele de vaccin necesare.

Centrele de vaccinare care vor funcționa la nivelul județului Cluj.

NapocaNews