Cu o zi înainte de plecarea sa de la Casa Albă, se așteaptă ca Donald Trump să acorde o sută de grațieri și comutări de sentințe.În ultima zi de mandat, se așteaptă ca Donald Trump să semneze 100 de grațieri. De care vor beneficia gulere albe dar și un celebru rapper american.

Donald Trump va organiza, miercuri, o ceremonie de adio la Joint Base Andrews, Maryland. Apoi va părăsi Washington la bordul Air Force One, cu destinația Mar-a-Lago, Florida. Înainte ca Joe Biden să depună jurământul.

Colaboratorii de la Casa Albă ar fi trimis invitații pentru eveniment, oaspeții fiind invitați să sosească între 6 a.m. și 7.15 a.m.

Se spune că detalii specifice referitoare la ceremonie sunt încă în curs de examinare, dar ar putea include o gardă de onoare și 21 de salve de tun.

Trump nu a planificat să se autograțieze sau pe copiii săi, a raportat CNN. Casa Albă ar fi organizat o întâlnire duminică pentru a finaliza lista grațierilor, potrivit a două surse.

Trump a acordat deja o serie de grațieri înainte de Crăciun, dar a luat o pauză în zilele anterioare și după revoltele de la Capitoliu.

Participanții au voie să vină cu până la cinci invitați. Dar li s-a cerut să poarte măști pe tot parcursul ceremoniei, potrivit Bloomberg.

NapocaNews